Steam Ailem için yeni 3 üye arıyorum

Caner.

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar. Geçen gün yeni bir bilgisayar topladım, bu yüzden artık biraz ağır oyunlar oynamak istiyorum. bizim hali hazırda bir ailemiz var, 3 kişiyiz ve yaklaşık 170 civarı oyun var. ailemize yeni gelecek arkadaşlar bizim oyunlarımızdan yararlanır, biz de onların oyunlarından yararlanırız. Sadece tek şartım aileye gelecek arkadaşlar hile kullanmayacağına dair bir söz vermeli, çünkü başkasının lisansı ile vac ban yerseniz hem kendi hesabınız, hem de lisansa sahip olan kişinin hesabı vac ban yiyor. Ağır oyunlar dışında fm 26sı olan birini de kabul edicem. Onu ben oynamak istiyorum :D . Aşağıda yazacağım oyunlara sahip olmak zorunda değilsiniz, arkadaşlarla konuşuruz uygun görürsek alırız ama önceliğim aşağıdaki oyunlardır:

• Cyberpunk 2077
  • Red Dead Redemption 2
  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Starfield
  • Horizon Forbidden West
  • Battlefield 2042
  • Metro Exodus: Enhanced Edition
  • Call of Duty: Modern Warfare II
  • Doom Eternal
  • Escape from Tarkov
  • Elden Ring
  • Hogwarts Legacy
  • The Witcher 3: Next-gen Update
  • Resident Evil Village
  • The Callisto Protocol
  • Alien: Isolation
  • Total War: WARHAMMER III
  • Cities: Skylines
  • Forza Horizon 5
  • Assassin’s Creed Odyssey

Bu arada oyunların aile paylaşımı olması lazım.

Nisan 2024'ten beridir sadece 2 tane mesaj atmış birisine insanlar neden güvensin ?

Nisan 2024'ten beridir sadece 2 tane mesaj atmış birisine insanlar neden güvensin ?
Bende bilmiyorum aslında ama sorarsanız cevaplayabilirim .Ailede 3 kişiyiz biri ortaokul arkadaşım ,biri kuzenim. Benimde aileye alacak arkadaşlara güvenmem lazım çünkü benim arkadaşlarım ban yedirmez. Zaten yedirirse arka sokakta oturuyor gider döverim.

Selam arkadaşlar. Geçen gün yeni bir bilgisayar topladım, bu yüzden artık biraz ağır oyunlar oynamak istiyorum. bizim hali hazırda bir ailemiz var, 3 kişiyiz ve yaklaşık 170 civarı oyun var. ailemize yeni gelecek arkadaşlar bizim oyunlarımızdan yararlanır, biz de onların oyunlarından yararlanırız. Sadece tek şartım aileye gelecek arkadaşlar hile kullanmayacağına dair bir söz vermeli, çünkü başkasının lisansı ile vac ban yerseniz hem kendi hesabınız, hem de lisansa sahip olan kişinin hesabı vac ban yiyor. Ağır oyunlar dışında fm 26sı olan birini de kabul edicem. Onu ben oynamak istiyorum :D . Aşağıda yazacağım oyunlara sahip olmak zorunda değilsiniz, arkadaşlarla konuşuruz uygun görürsek alırız ama önceliğim aşağıdaki oyunlardır:

• Cyberpunk 2077
  • Red Dead Redemption 2
  • Starfield
  • Horizon Forbidden West
  • Battlefield 2042
  • Doom Eternal
  • Escape from Tarkov
  • Elden Ring
  • Hogwarts Legacy
  • Resident Evil Village
  • The Callisto Protocol
  • Forza Horizon 5

ya şu vac ban olayı olmasa, herkes çok hızlı aile toplar zaten herkes için avantaj bu, fakat işte işin içine 1 tane eleman girip sözde durmazsa, kim karşılayacak zararı. hiç bir aileye katılmadım, katılmaya da niyetim yok. fakat eğer bir aileye katılsaydım, bir güvence isterdim. kendinizde bir güvence tarzı, şekli belirlemenizi tavsiye ederim. Aileyi toplamanız, kurmanız çok daha kısa sürer

ya şu vac ban olayı olmasa, herkes çok hızlı aile toplar zaten herkes için avantaj bu, fakat işte işin içine 1 tane eleman girip sözde durmazsa, kim karşılayacak zararı. hiç bir aileye katılmadım, katılmaya da niyetim yok. fakat eğer bir aileye katılsaydım, bir güvence isterdim. kendinizde bir güvence tarzı, şekli belirlemenizi tavsiye ederim. Aileyi toplamanız, kurmanız çok daha kısa sürer
mesela ailede olan bir kişi vac ban yerse diğerleridemi yiyor?

• Cyberpunk 2077
  • Red Dead Redemption 2
  • Starfield
  • Horizon Forbidden West
  • Battlefield 2042
  • Doom Eternal
  • Escape from Tarkov
  • Elden Ring
  • Hogwarts Legacy
  • Resident Evil Village
  • The Callisto Protocol
  • Forza Horizon 5

burada yazan bazı oyunları aile paylaşımında kullanamazsınız çünkü 3. parti uygulama olarak kendi launcherlarını istiyorlar

burada yazan bazı oyunları aile paylaşımında kullanamazsınız çünkü 3. parti uygulama olarak kendi launcherlarını istiyorlar
evet aile paylaşımı olması lazım vac olayı sanırım şöyle oluyor ben 1. kişi olayım oyun sahibi 2. kişi olsun 1. kişinin oyunu yok 2. kişinin oyun lisansı ile oynuyor 1. oyuncu oynarken hile açtı eğer ac falan varsa ikisi de vac yiyor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu şeyler nasıl işliyor tam bilmiyorum bana akıl verirmisiniz insanlara nasıl güvendiririm kendimi kimliğimi bırakayım :D

allah aşkına fmsi olan biri gelse yeter fm oynasam yeter.

Geri