🔥İndirim Poco Pad 8/256 GB 9299₺ (Vergi İndirimi)

Kod: HEMEN300

Ürünün 100₺ kuponu ve ilgili kuponu ekleyin. Vergi indirimi ile alacaksınız özel seçeneği ödeme adımında kullanın.
Satıcı mi mı yoksa rastgele bir satıcı mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müsait olunca hem klavye hem mouseu deneyeyim, olur ama neden olmasın. Hem kalem hem kulaklık oluyor mesela.
Çok sevinirim hocam bilgi verirsen hemen çekeceğim cihazı ona göre büyük bir tablet arıyordum f/p maksat ekran olarak kullanmak GFN den oyun oynamak PC masaüstü her yere goturemiyoruz sonuçta canımın istediği her yerde nete bağlanır oynarım diye düşündüm geforcenow sayesinde

Satıcı mi mı yoksa rastgele bir satıcı mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sevinirim hocam bilgi verirsen hemen çekeceğim cihazı ona göre büyük bir tablet arıyordum f/p maksat ekran olarak kullanmak GFN den oyun oynamak PC masaüstü her yere goturemiyoruz sonuçta canımın istediği her yerde nete bağlanır oynarım diye düşündüm geforcenow sayesinde
@Mehmet Yılmaz da kullanıyor poco padi, o da yorumlayabilir tableti

Siz bi alın isterseniz, ben deneyip dönerim. Dediğim gibi kulaklık ve kalemi btden bağlıyom yani sorun olmuyor :D
Hocam içeriğinde neyle geliyor kılıf klavye kalem falan var mı?

Hocam içeriğinde neyle geliyor kılıf klavye kalem falan var mı?
1764423860321.webp

Bağlandılar hocam sorun yok, klavye falan normaldi de mouse kasıyordu nedendir bilmiyorum. İlk defa bağladım.

Sorunuzu anlamadım ama kalem uyumluluğunu soruyorsanız konudaki poco pad ile uyumludur, aynı tabletler zaten.
Aldığınız pen marka genelindeki tabletlerin hepsiyle uyumlu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,843
Üyeler
187,578
Son üye
inanc2334
Geri