Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Tamam canım. Sen ilk okul da okuma. Video izlersin evde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç eski yeşilçam filmi izle. Ufkun açılsın. Meselâ "Gelmeyen Bahar" veya yurt dışında da ödül almış "Kiraz çiçek açtı" yada İlyas Salman'nın herhangi bir filmini. Önceden Türkiye'de nasıl yaşanıyordu bir gör.
Ben eski dönemi senden daha çok izlemişimdir merak etme :) parasını ödediğimiz uçakları aldığımız dönemleri biliyorum. Sen de biraz günümüzü izleyip parasını ödeyip alamadığın uçaklara baksan nasıl olur ?

Ben eski dönemi senden daha çok izlemişimdir merak etme :) parasını ödediğimiz uçakları aldığımız dönemleri biliyorum. Sen de biraz günümüzü izleyip parasını ödeyip alamadığın uçaklara baksan nasıl olur ?
Eskilerin efsane Başbakanı Süleyman Demirel'in efsane sözlerinden biri "25 Sent'e muhtacız".

Eskilerin efsane Başbakanı Süleyman Demirel'in efsane sözlerinden biri "25 Sent'e muhtacız".

Çünkü Süleyman Demirel'in 25 Cent'e muhtaç olduğumuzu örtbas edip 25 sene iktidarda tutacak dalkavuk bir medya ordusu yoktu.

Parasını verip ürün alamamak seni mutlu ediyosa satiyim sana köprü ?
Parasını verip de alamadığımız bir şey yok. O eskidendi. AWACS lar 1995 de ödendi ve halâ alınmadı. Zaten artık çöp oldular. Yanlış kaynaklardan bilgi ediniyorsun.

Çünkü Süleyman Demirel'in 25 Cent'e muhtaç olduğumuzu örtbas edip 25 sene iktidarda tutacak dalkavuk bir medya ordusu yoktu.
Dalkavuk medyası birilerinin neden hapse düştüğünü örtbas etmeye çalışan bir takım medya grubu. Sahipleri de yurt dışına kaçmışlardı, kara para aklamaktan arandıkları için. Sen o olayı hiç duymamış bile olabilirsin. Çünkü halâ o dalkavukları izliyorsun.

zeka böcekten aşağıda okumaya gerek yok
Kendin çok zeki olduğun için okuduklarını anlayamıyorsun. Boş ver, okuma.

Son düzenleme:
Öğretmennlerin ve Öğretmen adaylarının tak bir şansı var o da Chp'nin seçimi kazanması yoksa geçmiş olsun
Sorun bir atama olup olmaması değil, ihtiyacın üzerinde öğretmenlik bölümü mezunu olması. En başından tüm üniversitelerdeki kontenjanlar tahmini yapılacak atamaya göre ayarlansaydı hem daha nitelikli öğretmenler yetişirdi hem de kimsede 4 yıl okuyup atanamama kaygısı olmazdı.

Gereğinden fazla öğretmen var. Şaşırtmadı aslında. Öğretmenlik okuyanları da anlayamıyorum. Belli başlı öğretmenlikler var ve bunların ataması da neredeyse sıfıra yakın. İnsanlar, ısrarla gidip o bölümleri okuyor. Sonra da atanamıyor...
Kimse okumuyor o da ayrı bir sorun. Başarılı denebilecek iyi YKS puanı alan ve öğretmen olmak isteyenlerin büyük çoğunluğu atanma işi sıkıntılı diyerek öğretmenlik yazmıyor. Ama sonuçta o bölüme ayrılan bir kontenjan olduğu için daha düşük puanlı biri oraya giriyor veya o da girmezse daha da düşük puanı olan başka biri giriyor.

Kimse okumuyor o da ayrı bir sorun. Başarılı denebilecek iyi YKS puanı alan ve öğretmen olmak isteyenlerin büyük çoğunluğu atanma işi sıkıntılı diyerek öğretmenlik yazmıyor. Ama sonuçta o bölüme ayrılan bir kontenjan olduğu için daha düşük puanlı biri oraya giriyor veya o da girmezse daha da düşük puanı olan başka biri giriyor.

Kimsenin okumadığına emin misiniz? Eğitim fakültelerinin kontenjanlarının büyük bir çoğunluğu full çekiyor.

Parasını verip de alamadığımız bir şey yok. O eskidendi. AWACS lar 1995 de ödendi ve halâ alınmadı. Zaten artık çöp oldular. Yanlış kaynaklardan bilgi ediniyorsun.

Bak senin kanal seversin

Bak senin kanal seversin
Chp hükümet olsaydı şimdi Özgür bey gider yumruğunu masaya vurur, alırdı uçakları.

Bak senin kanal seversin
Chp hükümet olsaydı şimdi Özgür bey gider yumruğunu masaya vurur, alırdı uçakları.

Kardeşim gene olarak boş bir insan mısın? Yoksa öyle olmayı mı tercih ediyorsun? Her sene müfredat değişiyor ülkemizde, ara tatillerde de aynı şekilde. Her tatil zamanı; ögretilecek dersler, sınavlar, quizlere ve buna benzer kağıt işleri halledilir. Annem de öğretmen. Yani 0 bilgi ile bu kadar ahkâm kesebilmek sadece bizim ülkeye özel galiba. Senin mantığına göre memurluk da aynı şey, bayramlarda izne çıkan doktorlar da aynı şey...
Gerizekalının birine laf anlatıyorsun boş ver bence. Öğretmenlik mesleğini tatiller üzerinden değerlendirerek itibar zedemelesi yapmaya çalışıyor ama a*tal olmaktan öteye gidemiyor.

yüksek öğretmenin ne olduğunu bilmiyorum bulamadımda ancak kamu kurumlarında 4 gün çalışıp hatta o 4 gününde taş çatlasın 3 günü ful çalışıyor öğretmenler yani normal bir memura kıyasla keyif sürüyorlar bildiğin ayrıca 3 aylık tatilleride cabası . Öğretmenlik zor meslek diyorlar hayır diğerleri ile kıyaslanamaz bile , ne de olsa disiplinle tehdit edersin veya salarsın susarlar
Bunlar dolayısıyla extradan ayrı bir kadro açılmaması gerektiğini düşünüyorum
Hocam kendi okuduğum öğretmenlik bölümü üzerinden örnek vereceğim. Ben Özel Eğitim Öğretmenliği 1.sınıf öğrencisiyim. Bu öğretmenlik türünün ne iş yaptığını biliyor musunuz bilmiyorum ama psikolojik yükü çok ağır olan bir bölüm. Ülkemizde ise 30 bin Özel Eğitim Öğretmeni açığı var ve buna rağmen atama az miktarda yapılıyor. Şimdi çıkıp diyorsunuz ki: "Öğretmenlik zor meslek değil". 4 sene boyunca Eğitim Fakültelerinde çoğu alanda dersler görüyoruz, stajlar yapıyoruz. Her türlü alanda bilgimiz var çünkü birilerine bir şeyler öğretmek için bilgiye ihtiyacımız da var. Senelerce bu şekilde eğitildikten sonra, elimize bir meslek geçiyor ve buna rağmen öğretmenliğin zor olmadığını konu hakkında hiç bir fikri olmayan arkadaşlardan duyuyoruz. Sizce bu ne kadar adil?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,450
Üyeler
185,729
Son üye
infaz
Geri