🔥İndirim S24 Ultra 256gb 51.869 TL 🔥🔥

Yanılmıyorsam honor da 4-5 yıl güncelleme veriyor hatta avrupa ya 7 yıl. Ekran konusunda katılmıyorum s24 te kumlanma sorunu var s23u ekranı çok daha iyi. Kalem kullanan için güzel. Açıkçası ben hiç kullanmıyorum yerinde duruyor. İşlemci farkı bir yıla kalmaz güncellemeler ile daha belirgin olur maalesef planlı eskitme yapılıyor.
Samsunglarda o kadar fazla etkilemiyor bence planlı eskitme. Kumlanma sorunu yeni üretimlilerde yok diye biliyorum ama detayını tam bilmiyorum kumlanma sorununu saymazsak s24u nın ekranı çok çok daha önde. Kalem dediğiniz gibi çok kişisel kalıyor. İşlemci farkı o kadar açılmaz bence. Birde One iu gibi bir yazılım çok daha iyi bence. Samsung dex kişiselleştirme vs. derken çok akıcı ve güzel. Çok geliştirdi o açıda samsung kendini.

Baya iyi fiyat 1 2 ay once araştırırken 57 bin tlydi

s25+ ile bunun arasındayım. 25 ultra max ne kadar iner acaba 26 serisi geldiğinde. 25 ultra bekleyesim var gibi...

Kesinlikle ama kumlanma sorununa dikkat etmek lazım bir ara kronikti.
Çoğu telefonda minimaldi zaten abartıldı biraz o konu. Ön siparişle aldım benimkinde de ufak var ama hiç fark bile etmiyorum (zifiri karanlıkta bile). Telefon gerçekten hiç pişman etmedi bu fiyata düşünmeden alınabilir. Yeni yuvarlak tasarımı sevemedim zaten :D

Çoğu telefonda minimaldi zaten abartıldı biraz o konu. Ön siparişle aldım benimkinde de ufak var ama hiç fark bile etmiyorum (zifiri karanlıkta bile). Telefon gerçekten hiç pişman etmedi bu fiyata düşünmeden alınabilir. Yeni yuvarlak tasarımı sevemedim zaten :D
Ha iyi o zaman o kadar büyük sorunlar olmuyorsa benimde kafam rahatlar. Ha bende yok ama banada bir seçenek olur. Tasarım işine girersek çıkamayız hocam kişisel mesele o. :D

Samsunglarda o kadar fazla etkilemiyor bence planlı eskitme. Kumlanma sorunu yeni üretimlilerde yok diye biliyorum ama detayını tam bilmiyorum kumlanma sorununu saymazsak s24u nın ekranı çok çok daha önde. Kalem dediğiniz gibi çok kişisel kalıyor. İşlemci farkı o kadar açılmaz bence. Birde One iu gibi bir yazılım çok daha iyi bence. Samsung dex kişiselleştirme vs. derken çok akıcı ve güzel. Çok geliştirdi o açıda samsung kendini.
Maalesef etkiliyor s23u da kamerayı dahi bozdular. İşlemci farkı da oldukça önem arz ediyor bu durumda. One uı özelleştirme seven için güzel. Yazılım konusunda honor da çok başarılı biliyorum dex moduna benzer modu da var sanırım.

taksit yok degil mi beyler ben mi göremedim

Maalesef etkiliyor s23u da kamerayı dahi bozdular. İşlemci farkı da oldukça önem arz ediyor bu durumda. One uı özelleştirme seven için güzel. Yazılım konusunda honor da çok başarılı biliyorum dex moduna benzer modu da var sanırım.
Kamerayı bozduklarını bilmiyordum hocam. 1 nesil fark ediyor ikiside amiral gemisi işlemci ben çok fark olacağını sanmıyorum ama güncelleme işi sonrasını nasıl olur bilemiyorum.
Evet ya honor kullanma fırsatım olmuştu düşük seviye telefonunda bile çoğu markada olmayan özellikler vardı. Ama yinede samsungunki daha iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri