5600x den 5700x3d geçilir mi ?

can1453

80+
Reaksiyon skoru
25
B550M Wi-Fi ASUS anakart.
16 RAM.
5700XT ekran kartı.
550 PSU.
İşlemcimi değiştirmek istiyorum monitörüm 2K, sizce geçmeye değer mi? 5600X'i verip üstüne 6K gibi bir para vereceğim, AM5 gelen zamlardan sonra pek imkanlı gibi değil, sizce ne yapmalıyım?

16 RAM.
5700XT ekran kartı.
550 PSU.
İşlemcimi değiştirmek istiyorum monitörüm 2K, sizce geçmeye değer mi? 5600X'i verip üstüne 6K gibi bir para vereceğim, AM5 gelen zamlardan sonra pek imkanlı gibi değil, sizce ne yapmalıyım?
İhtiyaç var mı ki 5600X neye yetmiyor onu düşün bence. Bana lazım diyorsan geç ona bir şey diyemem.

16 RAM.
5700XT ekran kartı.
550 PSU.
gerek yok fuzuli masraf

yapcagınız en güzel işlemler

rami 32 çek

kartı 5070 çek

güç kaynagı degiştir tamam

Gerek yok, tabi ne tür bir kullanım amaçlı kullanıyorsunuz sistemi bilemem.

Gerçi doğru diyorsunuz hocam şuanlık rami 32 yapsam yeterli Power şuan mevcut sistemimde sıkıntısız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok, tabi ne tür bir kullanım amaçlı kullanıyorsunuz sistemi bilemem.
Hikayeli oyunlar Rust falan için hocam

ram piyasası allak bullak olmasa am4 ve ddr4'ü terkedin derdim ama gel gelelim durum el vermiyor

Gerçi doğru diyorsunuz hocam şuanlık rami 32 yapsam yeterli Power şuan mevcut sistemimde sıkıntısız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikayeli oyunlar Rust falan için hocam
İyi kötü götürüyorsa sistem bence kullanmaya devam edin, piyasa şuan alım yapmak için uygun değil, ayriyeten şahsen am4 sistem için de boşa masrafa girmezdim, am5 tarafına yönelmenizi tavsiye etsem, ram fiyatları orta da. işinizi görüyorsa dediğim gibi kullanıma devam edin az daha.

5600x işlemci 5700xt karta yeterli, kart güncel bir kart değil zaten. Mönitör 2k mış işlemci hayli yeter. İşlemci masrafı o karta değmez paramı nasıl boşa harcarım olur.

2. elde daha düzgün güncele yakın bir kart alırsınız ilerde, daha verimli kullanmış olursun paranı. Psu ve 2. bir ram de alınabilir sisteme zamanla...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,917
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri