🔥İndirim Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
biraz gırgır, biraz gerçek :) sokakta satanlar 200 den satıyor bunu. her erkeğin olması lazım, bedava zaten. (stoklar tazelenmiş)

85 tllik

Son düzenleme:
biraz gırgır, biraz gerçek :) sokakta satanlar 200 den satıyor bunu. her erkeğin olması lazım, bedava zaten.

Sıfır kesimde nasıldır ense ve sakal düzeltmek için

Sıfır kesimde nasıldır ense ve sakal düzeltmek için
Sıfır kesemiyor hocam, kirli sakalın da hafif kısasını yapabiliyor maksimum. Benim için yeterli ama, öyle söyleyeyim.

Sıfır kesemiyor hocam, kirli sakalın da hafif kısasını yapabiliyor maksimum. Benim için yeterli ama, öyle söyleyeyim.
Bende oneblade var ama onunla bir türlü sakalın üstünde kalan kılları alamıyorum düz bir şekile gelmiyor. Aldım bir tane deneyeceğim

çok uzun zamandır kullanıyorum , kullanmadığım bölgem kalmadı çok memnunum. Yağladıkça ömrü çok uzuyor . Oneblade gibi 2 adya bir 400,500 liralık masrafda açmıyor miss gibi öneririmm

Bunu alacağıma cips alır yerim

yopigo indirimlerinde almıştım 82 tl'ye bende felaket bir şekilde çekme yapmıştı makine, plastik başlık takılı olmasına rağmen, düzeltmişlerdir umarım

1 sene once 2 adet satin aldim. Birinin ucu(kesme yeri) sarirenktek geldi. Digeri gumus renkte geldi. Sarimetal olan guzel kesiyor ama parlak gumus renk olan tirt

yopigo indirimlerinde almıştım 82 tl'ye bende felaket bir şekilde çekme yapmıştı makine, plastik başlık takılı olmasına rağmen, düzeltmişlerdir umarım
benim zamanında aldığım philipste çekme yapıyordu. bence o jiletin yağlılığıyla vs alakalı.

Geri