7500F 9070xt iyi midir

Mthm

80+
Reaksiyon skoru
0
IMG_2239.webp

İlk defa alıyorum sizce uyumsuz bir şey var mı veya değiştirmem gereken çok anlamıyorum 70k yı fazla geçmeden değişiklik yapabilirim

kasanın içindeki psu bu sisteme düşük kalabilir(iç bileşen kalitesi açısından), soğutucu yazın 7500f'i serin tutamaz büyük ihtimal ve bu paraya 9070xt ve 7500f bilemedim. 9600x falan giderdi (dehşet-ül vahşet farkları yok evet)

• Beğen
Reaksiyonlar: Mthm
Ben 2K'da 7600X ve 9070XT kullanıyorum sorunsuz şekilde ama yine de senin yerinde olsam ve biraz da bütçe yükseltebiliyorsam x3d işlemci bakardım ama yine de aşırı farkı yok.

• Beğen
Bu sisteme çok pahalı ya bu neymiş

kasanın içindeki psu bu sisteme düşük kalabilir(iç bileşen kalitesi açısından), soğutucu yazın 7500f'i serin tutamaz büyük ihtimal ve bu paraya 9070xt ve 7500f bilemedim. 9600x falan giderdi (dehşet-ül vahşet farkları yok evet)
Seçeneklerde sadece 7600 var. Bu parçaları tek tek toplasam aşırı fiyat farkı olur mu ekran kartı sadece 35k yazıyor

Bu paralara önerebileceğin bir sistem varsa süper olur çok fark olmuyorsa tek tek de alabilirim parçalar uyumlu olsun diye
Ya bu soğutucu özelleştirilerek ya da
Bu ssd özelleştirilerej olabilir tek tek toplarım diyorsan indirimlerde daha uyguna güzel bir şeyler çıkabilir ama indirim kovalaman gerekecek.Bir de birkaç gün öncesine kadar uyguna hazır sistem vardı belki yine çıkarırlar anlık bu ikisi olabilir

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,567
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri