ordan yok sanırım direk buradan giriş yapıp kodu yazarsan olur https://www.todtv.com.tr/kupon-koduhesabım bölümünde uygulamada kod girecek yeri bulamadım ama, yardımcı olabilirmisiniz
Hocam Akbank üzerinden kod falan vermedi nereden alırım?Tarayıcıdan girip Hesabım > Paketlerim bölümünden kupon kodu kullan diyerek paketi aktif edebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
İkinci önemli adım ise giriş yaptığınız cihazları Hesabım > Cihazlarım adımını takip ederek onay verip aktif hale getirmeniz gerekiyor.
Bu işlemi son dakikaya bırakırsanız maç yoğunluğu ile ilk 10 15 dk izleyemezsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ben araç eklediğimde direkt sms ile kod geldi.Ama öncesinde kampanyalar bölümünden kampanyaya katıldım.Sonra araç ekleme işlemi yaptımHocam Akbank üzerinden kod falan vermedi nereden alırım?
Ben katılmadan direkt aracı ekledim diye olmadı galiba. Aracı silip kampanyaya katılıp tekrar ekledim ama sms gelmedi. Şans işi demekki.Ben araç eklediğimde direkt sms ile kod geldi.Ama öncesinde kampanyalar bölümünden kampanyaya katıldım.Sonra araç ekleme işlemi yaptım
akbank öyle kampanyaya dahil olmadan yapınca direkt eliyor seni sistemden . Mhz ara istersen ama sonuç değişmiyorBen katılmadan direkt aracı ekledim diye olmadı galiba. Aracı silip kampanyaya katılıp tekrar ekledim ama sms gelmedi. Şans işi demekki.