Ferhat Yalçın
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
6 7 k bütçe ile %75 manyetik veya mekanik kablolu kablosuz fark etmez klavye önerin
Aklımda w75 var alınır mı?
birde mouspadşunu düşünüyom alınır mı?şuan en mantıklı seçenek w75 bende almayı düşünüyorum veya w60ı
alınır bendede aynı mousepad var daha kutuda mükemmel bir şey ben çok beğendim rengi vsbirde mouspadşunu düşünüyom alınır mı?
İki üründe klasmanında başarılılar. Bende kullandım kesinlikle öneririm, indirim kodu olarak mitra seçme sebebin nedir hocam?birde mouspadşunu düşünüyom alınır mı?
mousepad şöyle birşeyybirde mouspadşunu düşünüyom alınır mı?
Bir sebeb yok akılıma o geldi yazdım %kaç indirim verdigine bakmak için hepsi aynı indirim veriyorİki üründe klasmanında başarılılar. Bende kullandım kesinlikle öneririm, indirim kodu olarak mitra seçme sebebin nedir hocam?
Speed mi yoksa controlmu hangisini almam daha iyi olurmousepad şöyle birşeyy
Denedimde Hepsi aynı indirimi veriyoralınır bendede aynı mousepad var daha kutuda mükemmel bir şey ben çok beğendim rengi vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sepette swar kodunu kullan biraz daha düşer fiyat
kod benim değil birtane youtuberin !!!
Mous varmı senin mousda alcamdamousepad şöyle birşeyy
benim mousepad speed seninde speed almanı öneririm %70 speed olduğu için o kadar kaygan değil kesinlikle hybrid almaSpeed mi yoksa controlmu hangisini almam daha iyi olur
Mous varmı senin mousda alcamda
Mous alcamda ne alsam bilmiyom superlıght 2 lıghtspeed nasıl dır sence bütçe 6 7 kbenim mousepad speed seninde speed almanı öneririm %70 speed olduğu için o kadar kaygan değil kesinlikle hybrid alma
benim mouse var scyrox v6 sipariş ettim bugün dağıtıma çıkmış gelir bugün
bence superlight 2 abartılıyor. o para verilmez. bütçen iyi o paraya razer viper v3 pro alınır. veya wraithten almak istiyorsan beastx serilerine bak ben şahsen beğeniyorumMous alcamda ne alsam bilmiyom superlıght 2 lıghtspeed nasıl dır sence bütçe 6 7 k
Beastx ler güzelmişbence superlight 2 abartılıyor. o para verilmez. bütçen iyi o paraya razer viper v3 pro alınır. veya wraithten almak istiyorsan beastx serilerine bak ben şahsen beğeniyorum
aynen bbl seviyorsan ona özel seri çıkartacaklar ama 10k falan olur büyük ihtimalBeastx ler güzelmiş
O kadara da gerek yok bu bile fazlaaynen bbl seviyorsan ona özel seri çıkartacaklar ama 10k falan olur büyük ihtimal