T300 Rs G29 vitesi takılır mı?

Reaksiyon skoru
34
Herkese hayırlı forumlar daha önce 2 kere g29 kullanıp sattım şimdi t300 Rs almak istiyorum ama vitesi hoşuma gitmiyor bu nedenle g29 vitesi takmak istesem takabilirmişim uyar mı?

Herkese hayırlı forumlar daha önce 2 kere g29 kullanıp sattım şimdi t300 Rs almak istiyorum ama vitesi hoşuma gitmiyor bu nedenle g29 vitesi takmak istesem takabilirmişim uyar mı?
Bütçe nedir? Neden T300 almak istiyorsunuz? Direct Drive setler hakkında bilginiz var mı?
G29'un vitesine USB çevirici alarak PC'ye bağlayarak kullanabilirsiniz de kronik sorunlu bir vites neden ondan almak istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Direkt olarak takıp kullanamazsın. Dönüştürücü adaptör alman lazım.

Bütçe nedir? Neden T300 almak istiyorsunuz? Direct Drive setler hakkında bilginiz var mı?
G29'un vitesine USB çevirici alarak PC'ye bağlayarak kullanabilirsiniz de kronik sorunlu bir vites neden ondan almak istiyorsunuz?
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 kere uzun süre kullanım sonrası al sat yaptım lakin o süre boyunca herhangi bir vites problemi yaşamadım genel olarak set ile ilgili bir problem yaşamadığım için istiyorum g29 vitesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt olarak takıp kullanamazsın. Dönüştürücü adaptör alman lazım.
teşekkür ederim

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 kere uzun süre kullanım sonrası al sat yaptım lakin o süre boyunca herhangi bir vites problemi yaşamadım genel olarak set ile ilgili bir problem yaşamadığım için istiyorum g29 vitesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim
Al sat yapıyorsanız T300 veya G29'dan devam edin. Yok bu sefer adam gibi bir set almak istiyorum diyorsanız Direct Drive setlere yönelin. Çünkü alacağınız keyif 10 misli daha fazla olacak.

Al sat yapıyorsanız T300 veya G29'dan devam edin. Yok bu sefer adam gibi bir set almak istiyorum diyorsanız Direct Drive setlere yönelin. Çünkü alacağınız keyif 10 misli daha fazla olacak.
Tavsiyeniz nedir hocam dinlemek isterim

Pxn v10 Pro diyecek izle.
Hayır PXN VD4 diyorum :D 20K altı başka bir Direct Drive set varsa buyur sen öner kardeşim. PXN babamın oğlu değil boşuna önermiyorum insanlara. 15K'ya DD set kullanmak varken dişli G29 almak eşeklikten başka bir şey değil kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
Hayır PXN VD4 diyorum :D 20K altı başka bir Direct Drive set varsa buyur sen öner kardeşim. PXN babamın oğlu değil boşuna önermiyorum insanlara. 15K'ya DD set kullanmak varken dişli G29 almak eşeklikten başka bir şey değil kimse kusura bakmasın.
vd6 mı önerirsiniz vd4 mü aradaki farka değer mi

Tork lazımsa değer. Onun dışında bir farkları yok. Direksiyon ve pedallar aynı. VD4'ün motoru daha hafif bir de.
seneye ehliyet almayı düşünüyorum sonrasında iyice yoğun trafiğe çıkmak için alıştırır mı öyle bir set gerçeğine benzercesine
debriyaj ve vitesi de alıcam
bir de gerçek hayatta alamayacağım arabaları sürmeyi seviyorum :/

seneye ehliyet almayı düşünüyorum sonrasında iyice yoğun trafiğe çıkmak için alıştırır mı öyle bir set gerçeğine benzercesine
debriyaj ve vitesi de alıcam
bir de gerçek hayatta alamayacağım arabaları sürmeyi seviyorum :/
Gerçek hayatta sürebileceğimiz manuel vitesli kaç tane araç kaldı ben artık görmüyorum :) O yüzden H vites bence hevesten öteye geçmiyor yarış için de çok anlamsız. Direksiyon arkasındaki kulakçıklarla daha hızlı vites değiştiriliyor.

Sokaktaki araçların direksiyonlarının vereceği torklar genelde 3.5-4 nm arasında oluyor. Bu GT3-GT4 gibi araçlarda 9-12 nm arasında oluyor. Yani o araçlardaki tam hissi almak için 6nm tork da tam yetmiyor. Ben almışken biraz daha güçlüsünü alayım diye ve uygun bir fiyata geldiği için VD6 aldım. Ama VD4'de giriş seviyesi için yeterli olacaktır.

Geri