Üst seviyeler bir nebze iyileşti eskiye göre ama alt seriler hala kötü bence. Şöyle bir durum var telefon yavaş olunca bazen normali bu gibi gelebiliyor, bunun zararı yok tabi gittiği yere kadar kullanılır ama geçen elime Redmi Note 11 serisinin en üst cihazı geçti Pro Plus mu ne garip bir ismi var, cihaz baya baya kasıyordu bir iş yapmam lazımdı zor hallettim. Sahibine sorduğumda ben memnunum gayet hızlı demişti. En son S24 almış kendisi, ben bu kadar farkı olduğunu bilmiyordum benim telefon harbi kasıyormuş dedi. Ama şunu diyim şuan amiral gemisi Android alanlar (S25 gibi) çok büyük eksik hissetmez hız konusunda, emsal iPhone ile arasındaki hız farkı belki 5 yıl sonra görülür ama çoğu kişi o kadar uzun süre kullanmıyor bile zaten. Ama S serisi alana kadar ben o fiyata iPhone almayı tercih ederim mesela o yüzden tercih meselesi oluyor Samsung mu Apple mi meselesi biraz da.Aynen öyle hocam. Alt seriler güzel değil. y serileri falan ama x serileri var ya offff.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet evet içerik üreticileri sonradan aklıma geldi sonra yazdım. İphone un video çekimine laf edemem asla. O konuda hala öndeler ve daha uyumlular ama bir zahmette olsunlar.
O dediğiniz işte artık eskide kaldı onu demek istiyorum. Eskiden iphonelar daha iyiydi zaten ama günümüzde birçok android te çok uzun seneler kasma donma olmadan götürüyor. Benim redmi note 8 prom var ve hala sıkıntısız kullanılıyor kasma donma olmadan. Hızından da kayıp yok.1 ay sonra neredeyse 7 yaşına girecek.
Esas etkende zaten o alışkanlıkları vs. değiştirmek hocam işte. Tepkileri vs. arayüzü geçtim Icloud bile bozmaya yetiyor o geçişi.
Redmiler alt seri hocam. Ne kadar dolu olursa olsun kısılıyor. Valla ben 7 seneye yakın kullandım.Üst seviyeler bir nebze iyileşti eskiye göre ama alt seriler hala kötü bence. Şöyle bir durum var telefon yavaş olunca bazen normali bu gibi gelebiliyor, bunun zararı yok tabi gittiği yere kadar kullanılır ama geçen elime Redmi Note 11 serisinin en üst cihazı geçti Pro Plus mu ne garip bir ismi var, cihaz baya baya kasıyordu bir iş yapmam lazımdı zor hallettim. Sahibine sorduğumda ben memnunum gayet hızlı demişti. En son S24 almış kendisi, ben bu kadar farkı olduğunu bilmiyordum benim telefon harbi kasıyormuş dedi. Ama şunu diyim şuan amiral gemisi Android alanlar (S25 gibi) çok büyük eksik hissetmez hız konusunda, emsal iPhone ile arasındaki hız farkı belki 5 yıl sonra görülür ama çoğu kişi o kadar uzun süre kullanmıyor bile zaten. Ama S serisi alana kadar ben o fiyata iPhone almayı tercih ederim mesela o yüzden tercih meselesi oluyor Samsung mu Apple mi meselesi biraz da.
Android'lerde güvenliAlmıyorum. Alacak olsam güvenli olduğu için alırım.
Kanka Güncel Hangi Android Telefonda Takılma VarUygulamalarda takılma yok.
ya hocam allah için hız konusunda iphone savunmayın. iphone kendisi açıklamadı mı “biz telefonları planlı eskitme ile yavaşlatıyoruz bilerek” diye? adamlar bildiğin bilerek yavaşlatıyoruz diyor, siz “5 yılda farkı görürsün” diyorsun.Üst seviyeler bir nebze iyileşti eskiye göre ama alt seriler hala kötü bence. Şöyle bir durum var telefon yavaş olunca bazen normali bu gibi gelebiliyor, bunun zararı yok tabi gittiği yere kadar kullanılır ama geçen elime Redmi Note 11 serisinin en üst cihazı geçti Pro Plus mu ne garip bir ismi var, cihaz baya baya kasıyordu bir iş yapmam lazımdı zor hallettim. Sahibine sorduğumda ben memnunum gayet hızlı demişti. En son S24 almış kendisi, ben bu kadar farkı olduğunu bilmiyordum benim telefon harbi kasıyormuş dedi. Ama şunu diyim şuan amiral gemisi Android alanlar (S25 gibi) çok büyük eksik hissetmez hız konusunda, emsal iPhone ile arasındaki hız farkı belki 5 yıl sonra görülür ama çoğu kişi o kadar uzun süre kullanmıyor bile zaten. Ama S serisi alana kadar ben o fiyata iPhone almayı tercih ederim mesela o yüzden tercih meselesi oluyor Samsung mu Apple mi meselesi biraz da.
Sadece merak.Komik bir konu olmuş
KatılıyorumGeneli yaşıtlarına hava atmak için kullanıyor sosyal statü göstergesi olarak görüyor
Android'lerde güvenli
İphone güvenlik vaadi : apk dosya indiremezsin
Çok güvenli adamım apk - 3.parti dosya indiremiyoruz
aynen kanka öyle haklısın.
Bana göre pahalı onlarAndroid'lerde güvenli
İphone güvenlik vaadi : apk dosya indiremezsin
Çok güvenli adamım apk - 3.parti dosya indiremiyoruz
Kanka Güncel Hangi Android Telefonda Takılma VarMesela Bana Amiral Gemisi Bir Android'den Örnek Verir Misin? Mesela Bana Deki S25 Ultra Şu Uygulamada Kasıyor
iphone 12 karşılığı olan samsung telefonlar hala kasmıyor ve gayet stabil ve iphone'dan daha ucuz 12 yenilenmiş ne kadar mesela? s21 fe var 15 k sıfırı ikinci el alsan 10 k vardır max iphone 12'den iyi gene ve benim karşılaştırdığım olay iphone 17 pro max gibi düşün 170 k telefona vermek gibiBana göre pahalı onlarben yenilenmiş 12 aldım