Basitliği ve spesifik olarak yaptığı işleri en iyi şekilde yaptığı için alınıyor. İçerik üreticiler kullanıyor çünkü en basit şekilde en kaliteli videoları bu cihazlar çekiyor, sosyal medya uygulamalarına video yükleme konusunda da en iyi optimize edilen cihazlar iPhone modelleri bu sayede paylaşımlar en az kalite kaybıyla yükleniyor.Selamlar çok merak ettiğim bir soruya cevap arıyorum özellikle teknolojiden anlayan insanlar veya teknoloji kanalları - içerk üreticilerinin iphone kullanması beni çok güldürüyor anlamayan insanların zaten iphone kullanmasını sorgulamıyorum normal buluyorum sonuçta kapitalizm'in en büyük örneği iphone ama bana garip geliyor mesela iphone'u insanlar statü seviyesi belirtme aracı olarak görüyorlar yada çok zeki adamların bile elinde iphone var neden ? sebebi nedir ? örneğin en yakın iki rakip en güncel karşılaştırmak amaçlı referans olarak Samsung S25 Ultra İle İphone 16 Pro Max karşılaştırması yapıyorum örneğin samsung içinden geçiyor ve nerdeyse aradaki fiyat farkı %20-40 ? buna rağmen neden insanlar iphone alıyor ? yazılım açısından özelleştirme bakımından önde - batarya açısından baksan önde - ekran açısından bakarsanız önde - daha yüksek hızlı şarj desteği var - özgürlükçü yazılım 3.parti uygulamalar serbest hani iphone almak için sebep ne yani gerçekten iphone alıyorum şu yüzden diyebilecek bir kişi var mı yada durumu açıklicak ? görüşlerinizi merak ediyorum
Kağıt üzerinden bakmak da doğru izlenimi vermiyor, mesela bundan 10 yıl önce de iPhone kâğıt üzerinde 8mp kamera 1GB RAM HD bile olmayan IPS ekran kullanıyordu ama rakiplerinin HD Oled ekranı 3GB RAMi vs varken bile çok fena satıyordu, çünkü o bahsettiğim rakibini ben 1 sene kullandım cihazda ne pil kaldı ne hız kaldı, o bahsettiğim iPhone modellerini alanlar 5 sene sorunsuz kullandı 1GB RAM ile, kameraları da dönemine göre efsaneydi. Yaptığın karşılaştırmalar kâğıt üzerinde kalmamalı kısacası, kullananın deneyimi önemli. S25U ya kötü diyemem o da bir tercihtir ama iPhone 16PM/17PM çoğu kullanıcı için daha mantıklı cihazlar oluyor genelde.