Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

Uygulamalarda takılma yok.

Aynen öyle hocam. Alt seriler güzel değil. y serileri falan ama x serileri var ya offff.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet evet içerik üreticileri sonradan aklıma geldi sonra yazdım. İphone un video çekimine laf edemem asla. O konuda hala öndeler ve daha uyumlular ama bir zahmette olsunlar.

O dediğiniz işte artık eskide kaldı onu demek istiyorum. Eskiden iphonelar daha iyiydi zaten ama günümüzde birçok android te çok uzun seneler kasma donma olmadan götürüyor. Benim redmi note 8 prom var ve hala sıkıntısız kullanılıyor kasma donma olmadan. Hızından da kayıp yok.1 ay sonra neredeyse 7 yaşına girecek.

Esas etkende zaten o alışkanlıkları vs. değiştirmek hocam işte. Tepkileri vs. arayüzü geçtim Icloud bile bozmaya yetiyor o geçişi.
Üst seviyeler bir nebze iyileşti eskiye göre ama alt seriler hala kötü bence. Şöyle bir durum var telefon yavaş olunca bazen normali bu gibi gelebiliyor, bunun zararı yok tabi gittiği yere kadar kullanılır ama geçen elime Redmi Note 11 serisinin en üst cihazı geçti Pro Plus mu ne garip bir ismi var, cihaz baya baya kasıyordu bir iş yapmam lazımdı zor hallettim. Sahibine sorduğumda ben memnunum gayet hızlı demişti. En son S24 almış kendisi, ben bu kadar farkı olduğunu bilmiyordum benim telefon harbi kasıyormuş dedi. Ama şunu diyim şuan amiral gemisi Android alanlar (S25 gibi) çok büyük eksik hissetmez hız konusunda, emsal iPhone ile arasındaki hız farkı belki 5 yıl sonra görülür ama çoğu kişi o kadar uzun süre kullanmıyor bile zaten. Ama S serisi alana kadar ben o fiyata iPhone almayı tercih ederim mesela o yüzden tercih meselesi oluyor Samsung mu Apple mi meselesi biraz da.

Komik bir konu olmuş

Üst seviyeler bir nebze iyileşti eskiye göre ama alt seriler hala kötü bence. Şöyle bir durum var telefon yavaş olunca bazen normali bu gibi gelebiliyor, bunun zararı yok tabi gittiği yere kadar kullanılır ama geçen elime Redmi Note 11 serisinin en üst cihazı geçti Pro Plus mu ne garip bir ismi var, cihaz baya baya kasıyordu bir iş yapmam lazımdı zor hallettim. Sahibine sorduğumda ben memnunum gayet hızlı demişti. En son S24 almış kendisi, ben bu kadar farkı olduğunu bilmiyordum benim telefon harbi kasıyormuş dedi. Ama şunu diyim şuan amiral gemisi Android alanlar (S25 gibi) çok büyük eksik hissetmez hız konusunda, emsal iPhone ile arasındaki hız farkı belki 5 yıl sonra görülür ama çoğu kişi o kadar uzun süre kullanmıyor bile zaten. Ama S serisi alana kadar ben o fiyata iPhone almayı tercih ederim mesela o yüzden tercih meselesi oluyor Samsung mu Apple mi meselesi biraz da.
Redmiler alt seri hocam. Ne kadar dolu olursa olsun kısılıyor. Valla ben 7 seneye yakın kullandım.

S alana kadar iphone demissinizde aynı fiyatta her yönden iyi kalıyor hocam ya. Ha tercih meselesi o ayrıda.

Almıyorum. Alacak olsam güvenli olduğu için alırım.
Android'lerde güvenli
İphone güvenlik vaadi : apk dosya indiremezsin
Çok güvenli adamım apk - 3.parti dosya indiremiyoruz :D

Uygulamalarda takılma yok.
Kanka Güncel Hangi Android Telefonda Takılma Var :D Mesela Bana Amiral Gemisi Bir Android'den Örnek Verir Misin? Mesela Bana Deki S25 Ultra Şu Uygulamada Kasıyor

Geneli yaşıtlarına hava atmak için kullanıyor sosyal statü göstergesi olarak görüyor

ya hocam allah için hız konusunda iphone savunmayın. iphone kendisi açıklamadı mı “biz telefonları planlı eskitme ile yavaşlatıyoruz bilerek” diye? adamlar bildiğin bilerek yavaşlatıyoruz diyor, siz “5 yılda farkı görürsün” diyorsun.

Komik bir konu olmuş
Sadece merak.

Geneli yaşıtlarına hava atmak için kullanıyor sosyal statü göstergesi olarak görüyor
Katılıyorum

Android'lerde güvenli
İphone güvenlik vaadi : apk dosya indiremezsin
Çok güvenli adamım apk - 3.parti dosya indiremiyoruz :D

Kanka Güncel Hangi Android Telefonda Takılma Var :D Mesela Bana Amiral Gemisi Bir Android'den Örnek Verir Misin? Mesela Bana Deki S25 Ultra Şu Uygulamada Kasıyor
Bana göre pahalı onlar :D ben yenilenmiş 12 aldım

Android'den daha iyi bir tasarım anlayışı var, renkler ve zevkler görecelidir ama google uygulamalarının bile ios te daha güzel gözüktüğünü kabul eden bir andorid kitlesi var. Tabii bazılarına ios tasarım anlayışı da hiç hitap etmeyebilir onlara da saygım sonsuz.
Onun dışında denemeyenlerin söyleyince abarttığımı düşüneceği taptic engine titreşim motoru telefon deneyimini baştan aşağı değiştiriyor. Son zamanlarda çok fazla marka apple benzeri bir motor için çalışıyor fakat bence hala yakın bile değiller.
Son olarak ios kesinlikle daha güvenli, android güvensiz veya bolca açık bulundurmuyor tamam ama her yönüyle ikisini güvenlik yönünden puanlasak ios bariz şekilde kazanır.
Ekosistem olayına takılmıyorum, windows-linux-andorid'e 2 tane uygulama indirseniz aynı ekosistemi kurabilirsiniz belki daha hızlı bile fotoğraf-dosya aktarımı yapabilirsiniz. Apple sadece bunu kutudan çıktığı haliyle yapıyor o kadar. Uğraşmak isteyen herkes her cihazla ekosistem kurabilir.

Bana göre pahalı onlar :D ben yenilenmiş 12 aldım
iphone 12 karşılığı olan samsung telefonlar hala kasmıyor ve gayet stabil ve iphone'dan daha ucuz 12 yenilenmiş ne kadar mesela? s21 fe var 15 k sıfırı ikinci el alsan 10 k vardır max iphone 12'den iyi gene ve benim karşılaştırdığım olay iphone 17 pro max gibi düşün 170 k telefona vermek gibi

Bir sürü neden var;
1-)Sosyal medyada yapılan telefon tartışması
2-)Statüleşme;Kendini fakirlerden ayırmaya daha üst bir mertebe olarak göstermek
3-)Cahillik; Mutluluğun sadece telefon ile elde edilebileceğini sanmak,ancak bir fakire yardımcı olsa çok daha mutlu olucak.
4-)2.madde ile bağlantılı fakat başka bir nedeni;Zengin,akıllı, özgüvenli kişilerin elinde Apple görünce Matrix usulü kendine yükleneceğini sanması.

Benim bu saydığım maddeler bu özellikleri taşıyan bir kesimi ilgilendiriyor yoksa Apple güvenlik konusunda Android'e kıyasla daha ileride.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,774
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri