🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Beyler ben bu kulaklığı aldım kullanıyorum şuan kendi uygulamasındaki ses ayarlarını beğenmedim Allah aşkına biri yardım etsin sesler çok boğuk nerden ayarlayabilirim bilen var mı ?
fxsound indir microsoft store'dan bu şekilde yap eq ayarını.

Ekler

• görsel_2025-12-01_233117756.webp
    görsel_2025-12-01_233117756.webp
    23.2 KB · Hit: 92
Bir şey sorabilir miyim? Şu an cloud2 kullanıyorum fakat pedlerin üstündeki 2 plastik parçadan biri iyice parçalandı artık düşüyor. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Şarj olayı mı var bunlarda yoksa dongle gibi bir şey mi var? Kabloyla mı şarj ediliyor? Eğer kablosu var ise kabloyla birlikte kullanılabiliyor mu?

Beyler ben bu kulaklığı aldım kullanıyorum şuan kendi uygulamasındaki ses ayarlarını beğenmedim Allah aşkına biri yardım etsin sesler çok boğuk nerden ayarlayabilirim bilen var mı ?
Ben de bu kulaklığı 2 gün önce aldım. hyperX Cloud 2 kullanıyordum ve bunun ses kalitesi beni pek tatmin etmedi. Birçok EQ ayarı denedim ama özellikle oyunlarda bir türlü istediğim sonucu alamadım, ses seviyesi düşük geliyor ve cloud 2ye göre yetersiz kalıyor. PUBG ve CS2’de performansını beğenmedim, fakat müzik ve film için fena değil. Biraz daha deneyeceğim ama muhtemelen iade edeceğim.

Ben de bu kulaklığı 2 gün önce aldım. hyperX Cloud 2 kullanıyordum ve bunun ses kalitesi beni pek tatmin etmedi. Birçok EQ ayarı denedim ama özellikle oyunlarda bir türlü istediğim sonucu alamadım, ses seviyesi düşük geliyor ve cloud 2ye göre yetersiz kalıyor. PUBG ve CS2’de performansını beğenmedim, fakat müzik ve film için fena değil. Biraz daha deneyeceğim ama muhtemelen iade edeceğim.
Microsoft Store'da FxSound EQ programı var, onda ses seviyesi artıyor. Ben sesi oyunlarda %50lerde kullanıyorum ve fazla fazla geliyor, valorant ve cs2'dede aynı şekilde

Bende sol üstte sizde bulunan reddit v shape çıkmıyor ayarlarıda yapamıyorum o yüzden ama nasıl yapabilirim ?
Hocam bu fxsounddaki ayarları yapıyorum ancak alttaki Hz ayarları sizinkiyle örtüşmüyor o şekilde ayarlanmıyor. Örneğin, ilki 60 küsür Hz sizde ama bende en az 80 küstür çıkıyor. Ve sizde toplam 10 ayar var bende 9 tane çıkıyor. Sizdekini sol alttan karşıya yükleyip atabilir misiniz ben de içe aktarıp kurup deneyeyim.

Bende dün ar
Hocam bu fxsounddaki ayarları yapıyorum ancak alttaki Hz ayarları sizinkiyle örtüşmüyor o şekilde ayarlanmıyor. Örneğin, ilki 60 küsür Hz sizde ama bende en az 80 küstür çıkıyor. Ve sizde toplam 10 ayar var bende 9 tane çıkıyor. Sizdekini sol alttan karşıya yükleyip atabilir misiniz ben de içe aktarıp kurup deneyeyim
Bende dün arkadaşın paylaştığı ayarları yapmayı çok denedim maalesef bende de çıkmıyor. Sol üstteki sekmede bulunan bütün ayarlara tıkladım hiçbirinde 60 lara inemedim sonra herhangi birini seçince sol alttaki butondan kendi eq ayarını yap gibi bir şeye bastım orda da çıkmıyor 60lar. Ama gerçekten programı yükleyince ses seviyesi artıyorda ayarları yapamadım dediğim gibi.

Microsoft Store'da FxSound EQ programı var, onda ses seviyesi artıyor. Ben sesi oyunlarda %50lerde kullanıyorum ve fazla fazla geliyor, valorant ve cs2'dede aynı şekilde
Denedim hocam hepsini ses seviyesinden ziyade seslerde bi tuaf yeni aldığım kulaklık 6-7 yıl önce aldığımın performansını vermiyorsa hiç gerek yok iade oluşturdum

Keyifli müzik dinlemek isteyenlerin almaması gereken bir kulaklık. Fps oyunları için ayarlanmış ve düz sese sahip oluyor hyperxler. Hem eğlenceli müzik hem de güzel oyun performansı isteyenler iemlere yönelsin.bu fiyat bandında simgot ew300 mükemmeldir. Daha üst seviyede kiwi ears aether ve zirvede ise kiwi ears astral satın alınabilir.

Keyifli müzik dinlemek isteyenlerin almaması gereken bir kulaklık. Fps oyunları için ayarlanmış ve düz sese sahip oluyor hyperxler. Hem eğlenceli müzik hem de güzel oyun performansı isteyenler iemlere yönelsin.bu fiyat bandında simgot ew300 mükemmeldir. Daha üst seviyede kiwi ears aether ve zirvede ise kiwi ears astral satın alınabilir.
hocam dediğin kulaklık çok güzel ve premium duruyor listeye aldım. bu fiyat altında önerin var mı idarelik. kulak üstüde olur.

Bu kulaklık için Xbox konsol yazılmamış, alırsam konsolda kullanım olmazmı ?
Evde anker Live q10 var Xbox bağlanmak için TV'ye eşleştirip oyunlardan ses alıyorum, bunda da aynı şekilde olursa performans ta kayıp olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,986
Üyeler
186,702
Son üye
Warque
Geri