🔥İndirim Akvaryum kasa isteyenlere Asus a31 plus 4468₺

BetaPlus'a güven mi olur Allah aşkına. Hayır hiç birine güven olmazken, BetaPlus'a hiç güvenilmez. Fiyat farkı fazla yoksa hep Amazon, İncehesap(bu da diğer 3'ünden altta benim için), Trendyol, Hepsiburada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermaltake'in de bir kasası vardı sağ üste ekranlı şimdi bulamadım, kendi sitelerine de gidip bakmaya üşendim, onun dışında şu an en merak ettiğim kasa Hawk HC710(thermaltake kasasıda buna benziyordu umarım yanlış hatırlamıyorumdur). 850W psu ile kasa 7k civarı oluyor. Tek psu sorun Hawk'ın kendisi yapmış 🤦
İlk tercihim her zaman amazon TY Gaming Gen Tr falan HB banladı beni o yüzden pek tercih etmiyorum fakat güzel ürünler görürsem arkadaşıma aldırıyorum 🥲😂

İlk tercihim her zaman amazon TY Gaming Gen Tr falan HB banladı beni o yüzden pek tercih etmiyorum fakat güzel ürünler görürsem arkadaşıma aldırıyorum 🥲😂
Nasıl banlandın?!?!

Nasıl banlandın?!?!
Geçen sene ban yedim acmadilar neymiş ürün alıp iptal iade ediyor musum napcam memnun degilsem yada daha ucuza başka yerde bulduysam göz göre göre kazık yediğim yerden mı alayım ürünleri saçma saçma şeyler HB yabancılara geçti deniyor emin değilim rezaletler bu konuda kimse amazonun eline su dökemez bence satış ve satış sonrası destekte

Ben de siyah renkte bir şeyler arıyorum zoko tank v2 modeli hoşuma gitti de aynı kasa tipinden daha sağlam bir şey arıyorum

Geçen sene ban yedim acmadilar neymiş ürün alıp iptal iade ediyor musum napcam memnun degilsem yada daha ucuza başka yerde bulduysam göz göre göre kazık yediğim yerden mı alayım ürünleri saçma saçma şeyler HB yabancılara geçti deniyor emin değilim rezaletler bu konuda kimse amazonun eline su dökemez bence satış ve satış sonrası destekte
Çok mu iade yaptınız? Bende çok iade ediyorum ama uyarı almadım, Amazon için ise her iade butonuna basmadan önce zaten yukarıda uyarı var, her seferinde uyarı maili geliyor sonra iadeniz kabul oldu diye mail geliyor🤣 garip

Çok mu iade yaptınız? Bende çok iade ediyorum ama uyarı almadım, Amazon için ise her iade butonuna basmadan önce zaten yukarıda uyarı var, her seferinde uyarı maili geliyor sonra iadeniz kabul oldu diye mail geliyor🤣 garip
Çok değil 1 yıl içinde 3 4 iade yapmışım bundan dolayı satıcılar tarafından şikayet oluyormuş olursa olsun banane bu durumdan memnun değilse müşteri yada daha ucuza yada avantajlı kampanya ile bulunuyorsa ürün napcak göz göre göre iade iptal etmeyip HB Dan mı alacak ne saçma

Dostlar süper fırsat asus’un kasası benim de kullandığım gayet güzel ve şık bir kasa akvaryum model arıyanlar kaçırmasın bedava fiyat sinejiden alabilirsiniz

Kasa görüntüsü için alınır , ancak performans için alınmaz. Akvaryum kasalarda Güç kaynağının alt kısımda yatay olarak değil Üst kısımda dikey olarak yapılan Akvaryum kasalar tercih edilmeli performans açısından. Bu yüzden zaten A32 Plus modeli çıkmıştı. Elde kalan A31 Plus modellerini satmaya çalışıyorlar...

Akvaryum kasaları aşırı severim hem görüntü hem performans bakımından ancak A31 Plus alınacağına gidip normal kule tipi eski tarz veya önden mesh Airflow kasa alınması daha doğru seçenek. Yada bulunuyorsa A32 plus alınız A31 Plus değil. Lütfen güç kaynağını dikey olarak yapılan modelleri seçmeye özen gösteriniz. İçerisi güç kaynağından toz çekmesin. Zaten ekran kartının altına fan koyuyorsunuz orası mesh panel direk güç kaynağının ısısını ve tozunu kasanın içerisine üflüyor. reverse takarsanız da bu sefer güç kaynağı ile beraber koyduğunuz yerin / betonun zeminini ısıtıyor.

Uzaktan bakınca ekranlı kasalar hoş duruyor ama sistemi kurup masanın üstüne koyunca bir garip geliyor insana. Sürekli ordan da bir uyarıcı geliyor. Ben önermiyorum, ekranlı sıvı soğutmaları da önermiyorum. Zaten önümüzde çoğumuzun 2 ekran var, telefon var bir yanda, bazılarımızın klavyesinde ekran var, bir yandan da ekranlı dongle mouse olsa ohoo valla daraldım şimdiden. Bütçem olsa tüm kasayı şunla kaplardım.

edit: bu arada a31 plus güzel kasa öneririm :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri