Beklentine bağlı, ben iPad kullanıyorum kâğıtla aynı hissi vermiyor ama rahat yazıyorum bir şey silmek şekil çizmek falan kâğıda yazmaktan kolay, daha da önemlisi pdf belgesi gibi şeyleri direkt tabletten açıp üzerine not alabiliyorum çıktı almakla uğraşmam gerekmiyor.Soru başlıktaki gibidir.Samsung S11 alsam kağıt performansında bir deneyim sunarmı yoksa laptop aıp kağıttan not almak dahamı mantıklıdır?
iPad bile kağıt hissi vermiyorsa Samsung nasıl versin.Hocam ben Defter gibi kullanmayı düşünüyordum.Klavye bağlayıp kullansam akılda kalma açısından bir eksiklik hisseder miyim?Beklentine bağlı, ben iPad kullanıyorum kâğıtla aynı hissi vermiyor ama rahat yazıyorum bir şey silmek şekil çizmek falan kâğıda yazmaktan kolay, daha da önemlisi pdf belgesi gibi şeyleri direkt tabletten açıp üzerine not alabiliyorum çıktı almakla uğraşmam gerekmiyor.
İpad te öyle ahım şahım değil. Güzel mi evet çok güzel ama not almak için değil sonuçta. Huaweinin bir tane tableti vardı kağıt kaplaması gibi bir şey vardı ona bir bakın isterseniz. O güzeldi baya. Vatana ya da mediamarkta falan gidip deneyebilirsiniz. Hoşunuza gideni alırsınız en kötü.iPad bile kağıt hissi vermiyorsa Samsung nasıl versin.Hocam ben Defter gibi kullanmayı düşünüyordum.Klavye bağlayıp kullansam akılda kalma açısından bir eksiklik hisseder miyim?
İPad burjuva işidir hocam kâğıttan devam. Saygılar.Soru başlıktaki gibidir.Samsung S11 alsam kağıt performansında bir deneyim sunarmı yoksa laptop aıp kağıttan not almak dahamı mantıklıdır?
Hocam sizce laptop dahamı mantıklı?Bu S11'in ne kılıfı ne ekran koruyucusu var.Huawei tabletin işlemcisi ve ekranı bu modele kıyasla çok kötü.İpad te öyle ahım şahım değil. Güzel mi evet çok güzel ama not almak için değil sonuçta. Huaweinin bir tane tableti vardı kağıt kaplaması gibi bir şey vardı ona bir bakın isterseniz. O güzeldi baya. Vatana ya da mediamarkta falan gidip deneyebilirsiniz. Hoşunuza gideni alırsınız en kötü.
Hocam bilgi kalıcılığı açısından klavye ve ekrandan not alma kağıttan not alma kadar iyi olmuyormuş sanırım.Akılda kalıcılığı en çok kağıt ve kalem kullanımı sağlıyormuş klavye ve ekrandan not alma yerini tutmuyormuş Herhalde bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Son 2 yıldır şubelerimdeki gençlerin hemen hemen yarısı tableti ile dersi takip etmeye başladı ve çok verimli kullandıklarını anlatıyorlar. Yine bu forumda denk gelen bir indirim sayesinde bende ipad air kullanmaya başladım pencil pro ile birlikte. Çok rahat bir kullanımı var. Not almaktan öte, sunumlar için hızlıca illüstrasyonlar oluşturmak yada makale üzerine bilgi eklemek gibi büyük kolaylıklar katıyor.
Asusun falan kalemli katlanır laptopları var. Katlayıp tablet gibi kullanabiliyorsunuz tam katlanıyor. Huawei için not almak istediğiniz için aşırı işlemciye ihtiyaç yok ama kötü mü kötü. Oyun oynatır elbet ama ağır oyunları çok iyi oynatmaz o kısma katılıyorum. Birde google falan uğraşmanız lazım biraz sonra geliyor youtube vs.(bazıları bildirim sorunu oluyor demiş ama kendim denemedim bilmiyorum) not ve kalem hissiyatı iyiydi baya. Ekranıda çok güzel parlak renkliydi ama ytde nedense 4k falan oynatmıyordu ya da ben yapamadım. Laptop güzel olur ama biraz ağır ve pahalı oluyor. Asus vivobook flip 14 vs. gibi modellerede bakabilirsiniz ama ekranı 60hz. Not almak için yeterli aslında. Başka marka modellerde vardır elbet benim ilk aklıma gelen bu. Yani size kalmış. Dediğim gibi bence gidin bir deneyin yazım hissiyatı vs. Belki hiçbirini beğenmezsiniz ya da huawei çok beğenip işlemcisi ile googla katlanırsınız ya da tam tersi S11 falan beğenirsiniz.Hocam sizce laptop dahamı mantıklı?Bu S11'in ne kılıfı ne ekran koruyucusu var.Huawei tabletin işlemcisi ve ekranı bu modele kıyasla çok kötü.
Hocam bilgi kalıcılığı açısından klavye ve ekrandan not alma kağıttan not alma kadar iyi olmuyormuş sanırım.Akılda kalıcılığı en çok kağıt ve kalem kullanımı sağlıyormuş klavye ve ekrandan not alma yerini tutmuyormuş Herhalde bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
tıp okuyanlar üzgünMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bilgi kalıcılığı açısından klavye ve ekrandan not alma kağıttan not alma kadar iyi olmuyormuş sanırım.Akılda kalıcılığı en çok kağıt ve kalem kullanımı sağlıyormuş klavye ve ekrandan not alma yerini tutmuyormuş Herhalde bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Temperli camlı ekran koruyucularıda mevcut fakat onlarda yazımı kötü etkiler gibi duruyor.tıp okuyanlar üzgün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kağıt hisli ekran koruyucular falan var ama kalem 10 kat daha hızlı aşınıyor kağıttaki zorlanma ve sürtünmeye hiç gerek yok bence adamlar teknoloji yapmış yağ gibi kayıyor alışırsın rahat
kaliteli tamperli camlar en iyi performans veriyormuş ek takmak istersen ama şu an yoklar ben ekran koruyucusuz orijinal kılıfıyla kullanıyorum orijinal kılıf çok pahalı ama çok kaliteliTemperli camlı ekran koruyucularıda mevcut fakat onlarda yazımı kötü etkiler gibi duruyor.