Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,646
eski makyajlı kasa bendekı 2019kaç model
bendeki 2024 model adblue olan versiyonu
eski makyajlı kasa bendekı 2019kaç model
bendeki 2024 model adblue olan versiyonu
bide ne kadar etkisi olur bilmem ama en boş olan paketieski makyajlı kasa bendekı 2019
otomotikmi diycemde boş paketlerde otomatık yok galıba. Bizim araclar bu sekılde uzun yolda en az 5 yapabıldım 600 -700 km yol yaptım sabit hızım 100-110 dubide ne kadar etkisi olur bilmem ama en boş olan paketi
ne ekran ne herhangi bir şey
Fıorıno ların otomobıll ruhsatlılarıda var diye biliyorum bana sorarsan 1m fiorunaya verılmezhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-degisensiz-full-plusfull-egea-1285600927/detay/
Al bak keyfine. KM yok , yaş yok , hata yok , tramer yok mis gibi. En dolu paket.
Yada urban paket al daha düşük km si olan.
Sonuna kadar paramı harcarım diyorsan al nerdeyse sıfır km 2025 model.
Bence Cross daha güzel duruyor tabi zevkler tartışılmaz. Biraz daha koyup Cross alabilirsin.
Şehrini bilmediğim için karışık attım ilanları ama yukarı aşağı fiyatlar bunlar.
Geçen hafta bayide Cross urban 1.6 otomatik 1.6 m küsürlerdeydi. Lounge 1.7 m lerdeydi. Çıkabilirsen git bayiden sıfır al bak keyfine.
Japon sağlam o kötü falan hikaye. Aracın geçmişini bilmediğin sürece her araç risktir. 100 bin km olmuş Japon araca bir şey olmaz diyorlar ama ya eski sahibi aracın düzgün kullanmadıysa yağ bakımını kaçırdıysa nerden nasıl anlıyacaksın motorun içini.
Benim oturduğum semt aşırı dik bayırlarda olmasa ben 1.4 bile bakarım ama etrafımda kullananlar 1.4 den şikayetçiler.
Şuan kendimde 1.6 Cross bakıyorum 1.3m civarına çıkabilirsem alıcam. Çünkü corolla falan baktım araçlar güzel ama km leri 150 binden başlıyor o km gelene kadar araca neler oldu bitti kaç kişi el değiştirdi falan uğraştırır. Yeni araba her zaman iyidir.
Eğer Cross a kadar para çıkaramazsam da gidip Fiorino alıcam. 1.3 multijet 10-20 bin km arası 2023-24 1m dolu paketleri rahat rahat bulunuyor. Tek sıkıntım araç sigortası ticari olunca sıfırlanıyormuş. Her sene muayene ve trafik cezaları da farklı. Alışmak zor gelir diye pek alasım yok ama yine de seçenek.
5 yıl dolmadan alırsan fiyat farkı aşırı çıkıyor. 5 yaş sonrasında vergisiz hususi yapabiliyorsun.Fıorıno ların otomobıll ruhsatlılarıda var diye biliyorum bana sorarsan 1m fiorunaya verılmez
az once bende baktım 0 km bıle var 1.1m civarlarına mantıklı gıbı ama kalıtesi herkes bilirki ortalamanın altında tabi düşük km arac herzaman kafa rahtlığıdır ama fordun yenı kasa ticarileri hemen hemen aynı fıyatlara satılıyorken bana mantıklı gelmiyor hem daha teknolojık en dolu paketı hem tasarımda daha iyi bunların 1.5 lerınde otomatık yok galıba 1.0 larına koymuşlar sadece orası kötü işte5 yıl dolmadan alırsan fiyat farkı aşırı çıkıyor. 5 yaş sonrasında vergisiz hususi yapabiliyorsun.
1m e zaten neredeyse sıfırını alıyorsun 2025 de üretim olmadığı için sıfırı yok maalesef olsa bayiden 1m e almak isterim. 800 civarına bile rahatlıkla çok düşük km li bulunuyor.
Bende mantık düşük km li araç en iyi araçtır. Tabi 1.0 1.2 gibi saçma motorlar ya da yağ içinde çalışan kayışlı motorlar olmadığı sürece.
Ford Courier e baktım da neredeyse Cross la aynı fiyat olduğu için Cross daha ağır bastı.az once bende baktım 0 km bıle var 1.1m civarlarına mantıklı gıbı ama kalıtesi herkes bilirki ortalamanın altında tabi düşük km arac herzaman kafa rahtlığıdır ama fordun yenı kasa ticarileri hemen hemen aynı fıyatlara satılıyorken bana mantıklı gelmiyor hem daha teknolojık en dolu paketı hem tasarımda daha iyi bunların 1.5 lerınde otomatık yok galıba 1.0 larına koymuşlar sadece orası kötü işte
1.3 ün 1.5 den iyi olma ihtimali biraz zor ama ben şunu deneyimledim bundan önce 2015 1.5 dci dacia dokker vardı alt devirlerde daha canlıydı yokusta falan bayılmıyordu 5.viteste düşük devirde olsam bile araç kendini toparlayıp yokuşu banamısın demeden cıkıyordu aynı olayı 2019 model Ford courier da yaşayamıyorum alt devirlerde 2 bin devir altında falan araç yokuşta vites düşürmemi istiyor kendini toparlıyamıyor yavaş yavaş devirden düşüp yavaşlıyor ama devirli kullanırsanda (3bin devir gibi ) sorunsuz cıkıyor düzde fark göremedim şuana dek ama yokuşta bariz fark var . Kullandığım iki araçta en dolu paketlerı . İki araçta aynı uzun yolda deneyimledım Bursa -Antalya 800 km den fazla yol var inişli cıkışlı virajlı ne ararsan var yoldaFord Courier e baktım da neredeyse Cross la aynı fiyat olduğu için Cross daha ağır bastı.
Ford un geçen seneydi sanırım hususi işi kaldırılmıştı ama sonradan tekrar eklendi. Şuan alıp 5 yaş beklerken tekrar kaldırabilirler ama satışı hızlı olduğu için elinden çıkarabilirsin.
Fiorino nun Ford a göre bir avantajı da 1.3 motorundan dolayı MTV si az olması. 1.5 Ford lar 1.3 Fiorino lardan daha kötü çekişi var diyen var ben uzun yol yapmadığım için pek bilmiyorum. Onun dışında konfor olarak Ford baya iyi.
hangi paket , rline olmadığı sürece hiçbir mantığı yok bayide geçen ay sonunda 1700e sıfır taigo ve 1750ye t cross alınabiliyordu bu ay da max 1750ye 1800 olsun hadi , b suv olsa da uzun olduğu için araba çok da küçük değil , sıfır sıfırdırBizde arkadaşa bakıyoruz.
T-rock 20-22 düşünüyor.
Arac hakkında bilgisi olan var mı?
Gercekten 1.-1.5m a egea falan mı alıyorsunuz?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-degisensiz-full-plusfull-egea-1285600927/detay/
Al bak keyfine. KM yok , yaş yok , hata yok , tramer yok mis gibi. En dolu paket.
Yada urban paket al daha düşük km si olan.
Sonuna kadar paramı harcarım diyorsan al nerdeyse sıfır km 2025 model.
Bence Cross daha güzel duruyor tabi zevkler tartışılmaz. Biraz daha koyup Cross alabilirsin.
Şehrini bilmediğim için karışık attım ilanları ama yukarı aşağı fiyatlar bunlar.
Geçen hafta bayide Cross urban 1.6 otomatik 1.6 m küsürlerdeydi. Lounge 1.7 m lerdeydi. Çıkabilirsen git bayiden sıfır al bak keyfine.
Japon sağlam o kötü falan hikaye. Aracın geçmişini bilmediğin sürece her araç risktir. 100 bin km olmuş Japon araca bir şey olmaz diyorlar ama ya eski sahibi aracın düzgün kullanmadıysa yağ bakımını kaçırdıysa nerden nasıl anlıyacaksın motorun içini.
Benim oturduğum semt aşırı dik bayırlarda olmasa ben 1.4 bile bakarım ama etrafımda kullananlar 1.4 den şikayetçiler.
Şuan kendimde 1.6 Cross bakıyorum 1.3m civarına çıkabilirsem alıcam. Çünkü corolla falan baktım araçlar güzel ama km leri 150 binden başlıyor o km gelene kadar araca neler oldu bitti kaç kişi el değiştirdi falan uğraştırır. Yeni araba her zaman iyidir.
Eğer Cross a kadar para çıkaramazsam da gidip Fiorino alıcam. 1.3 multijet 10-20 bin km arası 2023-24 1m dolu paketleri rahat rahat bulunuyor. Tek sıkıntım araç sigortası ticari olunca sıfırlanıyormuş. Her sene muayene ve trafik cezaları da farklı. Alışmak zor gelir diye pek alasım yok ama yine de seçenek.