Iqos satışı hakkında

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,029
Yakın zamanda bir iqos aldım ama hem sigarayı hem de sigara ile alakalı olan her şeyi bıraktım. Elimde kaldı öyle iqos. Bunların satışı legal mi? Çevremde de sigara içen kişi sayısı az olduğundan verebileceğim adam da yok. Ne yapmalıyım?

Facebook markette satabilirsin. Orada bir kaç ilana denk gelmiştim.

ben arkadaşlarıma sattım sigaraları sende tekellere satabilirsin alıyo bazıları paketi 200 den makinayı bilemiyorum ama

Yakın zamanda bir iqos aldım ama hem sigarayı hem de sigara ile alakalı olan her şeyi bıraktım. Elimde kaldı öyle iqos. Bunların satışı legal mi? Çevremde de sigara içen kişi sayısı az olduğundan verebileceğim adam da yok. Ne yapmalıyım?
Hala iqos cihazı elinizde duruyor mu bir arkadaşımda bakıyor da bir de modeli nedir acaba

Sayal değil fakat tabaccolarda bile goruyorum satan var onu gectim vozol da yasak fakat heryerde satiliyor tekelde bile var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri