ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

ETS 2'de 248.6 saat yazıyor Steam'de ve bir süredir oynamıyorum. Save dosyalarını silip tekrar başlamayı düşündüm. Nordic Horizons dışında 23 DLC var. Bugün Nordic'i de almayı düşünüyorum. TMP'de yüklü. Mesela siz ETS 2'yi bir süredir oynamasanız ve tekrar başlamayı düşünseniz save dosyalarını silerek mi başlardınız, önceden oynadığınız save dosyasından mı devam ederdiniz?
Benim 2000 saatim var bir 1000 saat de crackli oynadığımın süresi var.Uzun süre sonra geçen hafta geri döndüm saveleri silerek başladım uzun süre oynamadığım için unutmuşum oyunu :)

ETS 2'de 248.6 saat yazıyor Steam'de ve bir süredir oynamıyorum. Save dosyalarını silip tekrar başlamayı düşündüm. Nordic Horizons dışında 23 DLC var. Bugün Nordic'i de almayı düşünüyorum. TMP'de yüklü. Mesela siz ETS 2'yi bir süredir oynamasanız ve tekrar başlamayı düşünseniz save dosyalarını silerek mi başlardınız, önceden oynadığınız save dosyasından mı devam ederdiniz?
Devamke single ve TMP çok sarıyor

Şuan çok sevdiğim bir kız var mezuna kaldı tıp için çalışıyor sürekli bu konuda destekçisiyim ve onuda motive ediyor sınav senesi stres olmaması için bu sene açılmayacağım tıpı kazandığı gibi çıkma teklifi edeceğim. Reddederse işte o zaman açarım Müslüm babayı atarım uzun soluklu asfaltların tozunu. Saygılar.

Bence kaldığın yerden devam et. Amacım tüm haritayı da keşfetmek hatta . Açık ara en çok oynadığım oyun zaten.

En son 4 arkadaş 2.el tir satın alıp satiyorduk tir sürmeyi bırakmıştik

ATS başladıktan sonra ETS2 yi kalıcı olarak bıraktım, amerikada tır sürmek daha keyifli, ETS de yollar çok dar ve harita scale daha küçük, Avrupa iç içe olduğu için ATS kadar yolculuk keyifli değil.

İilk çıktığı zamanlar evimde internet falan yokken binlerce saat oynamışımdır.
Artık çok fazla DLC ve bi' ton şey var ama eskisi kadar keyifli gelmiyor.

Hocam TMP'de oynayacaksanız sıfırdan başlamak zor olabilir kaza yapmak çok kolay olduğu için mali sorun olabilir.

ben 3 hafta önce sıfırdan başladım günlük 3-4 teslimat yapıp çıkıyorum

Sabır ve bolca vakit isteyen bir durum . Bolca vakit varsa sıfırdan keyifli olabilir .

Ben de bir aralar uzun süre oynayıp bırakmıştım. Sonra sıfırdan başlayıp güzel tercihler yaparak devam etm

Yeni kariyer açıp oynasanbence daha iyi hocam ben emeğimi çöpe atmam şahsen. Benimde 400 saatim var.

Alıntıyı görüntüle

1076 saatim var hepsi Offline online girmedim hiç. Ne yapıyorum Steam Başarımlarını tamamlamaya çalışıyorum. 2 Ekran olduğu için hem film yada video izliyorum hemde ets oynuyorum :)

Save silmek mantıksız yeni bir profil oluşturup onun üzerinden oynayın sıkıldığınızda ilk profile döner oynarsınız.

Önceden oynadığım save'den devam ederdim niye tekrar başlayayım, save bozulur diye düşünüyorsan oyun güncellemeleri ve yeni dlc'ler eski save'i bozmaz, mod kuracaksan bozabilir bir tek.

Bazen müslüm baba eşliğinde insanın süresi geliyo yalan yok. Ama tam anlamıyla başlamazdım sanırım

Benim 2000 saatim var bir 1000 saat de crackli oynadığımın süresi var.Uzun süre sonra geçen hafta geri döndüm saveleri silerek başladım uzun süre oynamadığım için unutmuşum oyunu :)

Devamke single ve TMP çok sarıyor

Şuan çok sevdiğim bir kız var mezuna kaldı tıp için çalışıyor sürekli bu konuda destekçisiyim ve onuda motive ediyor sınav senesi stres olmaması için bu sene açılmayacağım tıpı kazandığı gibi çıkma teklifi edeceğim. Reddederse işte o zaman açarım Müslüm babayı atarım uzun soluklu asfaltların tozunu. Saygılar.

Bence kaldığın yerden devam et. Amacım tüm haritayı da keşfetmek hatta . Açık ara en çok oynadığım oyun zaten.

En son 4 arkadaş 2.el tir satın alıp satiyorduk tir sürmeyi bırakmıştik

ATS başladıktan sonra ETS2 yi kalıcı olarak bıraktım, amerikada tır sürmek daha keyifli, ETS de yollar çok dar ve harita scale daha küçük, Avrupa iç içe olduğu için ATS kadar yolculuk keyifli değil.

İilk çıktığı zamanlar evimde internet falan yokken binlerce saat oynamışımdır.
Artık çok fazla DLC ve bi' ton şey var ama eskisi kadar keyifli gelmiyor.
Tekrar save dosyası açıp oradan oynamaya başladımda, Steam'da mesela bazı oyunlarda (ETS 2) oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" yazısını görüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,170
Üyeler
186,031
Son üye
Lebrahamceyms34
Geri