Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,644
Bende aynısını yaptım.Geçen günlerde forumda buna benzer bir konu açılmıştı aynı mesajımı copy+paste yapıp iletiyorum.
Android'den daha iyi bir tasarım anlayışı var, renkler ve zevkler görecelidir ama google uygulamalarının bile ios te daha güzel gözüktüğünü kabul eden bir andorid kitlesi var. Tabii bazılarına ios tasarım anlayışı da hiç hitap etmeyebilir onlara da saygım sonsuz.
Onun dışında denemeyenlerin söyleyince abarttığımı düşüneceği taptic engine titreşim motoru telefon deneyimini baştan aşağı değiştiriyor. Son zamanlarda çok fazla marka apple benzeri bir motor için çalışıyor fakat bence hala yakın bile değiller.
Son olarak ios kesinlikle daha güvenli, android güvensiz veya bolca açık bulundurmuyor tamam ama her yönüyle ikisini güvenlik yönünden puanlasak ios bariz şekilde kazanır.
Ekosistem olayına takılmıyorum, windows-linux-andorid'e 2 tane uygulama indirseniz aynı ekosistemi kurabilirsiniz belki daha hızlı bile fotoğraf-dosya aktarımı yapabilirsiniz. Apple sadece bunu kutudan çıktığı haliyle yapıyor o kadar. Uğraşmak isteyen herkes her cihazla ekosistem kurabilir.