Pc de typc takılı mı kullanıyosun? Yoksa Bluetooth felan mı? Bendeki bundan iste. New felan yazmislar ama aynı model.Hem bende hem kardeşimde var böyle bir sorun yok. 2 farklı modeli var bunun
Barkodları farklı. Birisi yeni birisi esli model sanırım.![]()
Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hep bu fiyatlarda hocam
![]()
Razer Barracuda Kbs Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Razer Barracuda Kbs Oyuncu Kulaklığı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Razer Barracuda Kbs Oyuncu Kulaklığı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
ayrica ust modeli daha ucuz
attigim yenisiBarkodları farklı. Birisi yeni birisi esli model sanırım.
neyini begenmediniz hocam ve hangi modele gectinizKullandım, 4k edecek bir kulaklık değil, 2k gibi fiyata almama rağmen o dönem kendimi sorgulamıştım, bu kulaklığa 2k verdim diye. varın gerisini siz düşünün. hatta 1980 TL'ye almışım.
Doğru söylüyor 3.1k ya düştü geçen hafta
6 ayın en düşük fiyatı falan değil amazondan 2720 liraya aldım kasımın ortasında6 ayın en düşük fiyatı. İncelemelere baktım da kimisi ya çok övüyor kimisi yerin dibine gömüyor. Aktif kullananlar yeşillendirsin.
akakçeye çok güvenme hocam çoğu indirimi yazmıyorlar bi de genelde ucuz fiyatlara kupon falan giriyorlar öyle düşüyor, amazonda 500 lira sepette düşüyordu mesela
Ben tüm bağlantı çeşitlerini uzun süre kullandım kardeşim dePc de typc takılı mı kullanıyosun? Yoksa Bluetooth felan mı? Bendeki bundan iste. New felan yazmislar ama aynı model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bakın forumlara yenisinde var mı yok mu. Bendeki de yeni versiyondu daha eskisi vardı ben alırken.
Tamam kardeşimBen tüm bağlantı çeşitlerini uzun süre kullandım kardeşim de