🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

Hem bende hem kardeşimde var böyle bir sorun yok. 2 farklı modeli var bunun
Pc de typc takılı mı kullanıyosun? Yoksa Bluetooth felan mı? Bendeki bundan iste. New felan yazmislar ama aynı model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bakın forumlara yenisinde var mı yok mu. Bendeki de yeni versiyondu daha eskisi vardı ben alırken.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

hep bu fiyatlarda hocam

ayrica ust modeli daha ucuz
Barkodları farklı. Birisi yeni birisi esli model sanırım.

4 senedir kullaniom gusel ama ayar yapmanız lzm isteyene atarim ayarları bu fiyat pahalı ama ederi bu fiyatında üstü bence

Son düzenleme:
Kullandım, 4k edecek bir kulaklık değil, 2k gibi fiyata almama rağmen o dönem kendimi sorgulamıştım, bu kulaklığa 2k verdim diye. varın gerisini siz düşünün. hatta 1980 TL'ye almışım.

2-2.5 senedir kullanıyorum kulaklığı. Razer ın ekipman uygulamasına gözükmüyordu kulaklık şuan ne durumda bilmiyorum . Dolayısıyla güncelleme falan yapamadım. Bunca zamandır yaşadığım sıkıntı şu oluyor , bilgisayarı kapatıp açtığımda bağlantı haliyle kesiliyor ben dongle ile bağlamışsam eğer bilgisayar açıldığında dongle bağlanıyor ama ses gelmiyor. Type c - USB dönüştürücü dünü çıkatıp takınca o zaman ses gelmeye başlıyor . Bunun dışında ses için DTS audio almıştım eq ayarlarını oradan yaptım kullanışlı bir kulaklık. Zamanında beyaz olanı indirimdeydi onu almıştım ben. Şimdi pedler haliyle baya kirlendi. Amazonda siyah ve soğutucu jelli ped buldum yurt dışından. Onu sipariş vereceğim. Gittiği yere kadar kullanırım kulaklığı işimi fazlasıyla gören bir kulaklık

6 ayın en düşük fiyatı. İncelemelere baktım da kimisi ya çok övüyor kimisi yerin dibine gömüyor. Aktif kullananlar yeşillendirsin.
6 ayın en düşük fiyatı falan değil amazondan 2720 liraya aldım kasımın ortasında

Alıntıyı görüntüle
nasıl 1 2 hafta önce oluyor bra anlamadım :D
akakçeye çok güvenme hocam çoğu indirimi yazmıyorlar bi de genelde ucuz fiyatlara kupon falan giriyorlar öyle düşüyor, amazonda 500 lira sepette düşüyordu mesela

Pc de typc takılı mı kullanıyosun? Yoksa Bluetooth felan mı? Bendeki bundan iste. New felan yazmislar ama aynı model.

Valla bakın forumlara yenisinde var mı yok mu. Bendeki de yeni versiyondu daha eskisi vardı ben alırken.
Ben tüm bağlantı çeşitlerini uzun süre kullandım kardeşim de

X modellerinden uzak durun. Gücünüz yetiyorsa PRO alın yeni ürünü çıkana kadar arkanıza bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,148
Üyeler
186,151
Son üye
crymus
Geri