Çözüldü✓ 5 K ALDIĞIM RAM 50 K ! ŞAKA MI

Reaksiyon skoru
33
Bütçe
111
IMG_4749.webp
IMG_4750.webp
10 GÜN İÇİNDE OLUŞAN FİYAT DALGALANMASI Arkadaşlar bunun sonu nereye gidecek bilmiyorum sizce

Çok daha iyileri çok daha ucuza satılıyor şuan. Fiyatlar arttı da bu kadar artmadı :)

Küresel olarak yapay zekadan dolayı bir artış var ama bizim ülkemizde daha çok artmasının sebebi HOROZCU ÇOCUKLUĞU
Evet bu yapay zeka muhabbetinden dolayı küresel piyasada dalgalanma arttı diye biliyorum konuya tam hakim olamasamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok daha iyileri çok daha ucuza satılıyor şuan. Fiyatlar arttı da bu kadar artmadı :)
Nerede satılıyor

Ram fiyatlarının önüne geçilemez bu saatten sonra fakat gösterilen fiyatlar şu anda çok mantıklı değil daha ucuza daha uygun ramler mevcut

Evet bu yapay zeka muhabbetinden dolayı küresel piyasada dalgalanma arttı diye biliyorum konuya tam hakim olamasamda

Nerede satılıyor
Şu an 16-18 bin arası 32 gb ramler var. Ama bazı yerlerde ya stok yok yada fahiş fiyatlar var.
Eskiden sigaraya zam gelmeden önce bakkalar seccade altına saklarmış. Şimdi de ramler için aynısını yapıyorlar.
Iyice şişsin diye bekliyorlar

Ram fiyatlarının önüne geçilemez bu saatten sonra fakat gösterilen fiyatlar şu anda çok mantıklı değil daha ucuza daha uygun ramler mevcut
Dönmesi imkansız bir yol olduğunu düşünmüyorum bence düzeltilebilir nasıl olduğunu bilmiyorum ama umudumu kesmedim
Bu RAMleri zamanında 5000 TL’ye almıştım şu anda %920 kardayım

Dönmesi imkansız bir yol olduğunu düşünmüyorum bence düzeltilebilir nasıl olduğunu bilmiyorum ama umudumu kesmedim
Bu RAMleri zamanında 5000 TL’ye almıştım şu anda %920 kardayım
Duzeltilemez kisa sürede. Su anda bireysel tüketici için ram uretilmiyor. Bireyseller de cok umrunda değil. Parayı büyük vuruyorlar kurumsallar

Milyarlarca insandan 3-5 tane kıytırık yapay zeka şirketi daha önemli tabii yersen. Hükümetler acilen ceza vermeli. Bu ram olayı balondur elbet patlayacak. Bir laf var bunu asla unutmayın. Herkes koşuyorsa sen dur.

Son düzenleme:
Küresel olarak yapay zekadan dolayı bir artış var ama bizim ülkemizde daha çok artmasının sebebi HOROZCU ÇOCUKLUĞU
Evet hocam katılıyorum

Milyarlarca insandan 3-5 tane kıytırık yapay zeka şirketi daha önemli tabii yersen. Hükümetler acilen ceza vermeli. Bu ram olayı balondur elbet patlayacak. Bir laf bunu asla unutmayın. Herkes koşuyorsa sen dur otur.
Evet bir anda bütün denge altüst oldu şu anda yakın çevremde bile bilgisayar toplamak isteyenler bunu yapamıyorlar çünkü RAM fiyatlarındaki artış o kadar hızlı şekilde devam ediyor ki ne yapacağımızı şaşırdık

Duzeltilemez kisa sürede. Su anda bireysel tüketici için ram uretilmiyor. Bireyseller de cok umrunda değil. Parayı büyük vuruyorlar kurumsallar
Evet bu haberi bir yerde de okumuştum bireyselleri kimse umursamıyor bence

Geri