Aranel Ciryatan
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl bir sorun yaşadınız?
Selam, Pazar gününden beri kullanıyorum. Şimdilik bir sorun yok. Tek sorunum 5+1 kullanamıyor olmam. Front panele uzatma kablo ile bağladım ama verimli olmadı parazit yapıyor. 5+1 işine nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum. optik bağlantılı bir ses sistemi gerekecek sanırım.Hocam kasa ve soğutma bendede aynıları var .msi X870 gaming wifi anakart almıştım ama bugün iade ettim sürekli bir sorun yaşıyorum.O yüzden yeni anakart bakıyorum.Sistemi kurup kullandığında anakart ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .
Sürekli donmalar oluyordu , sıvı soğutma bianda devre dışı kalıyordu , cpu sıcaklığı anlık çok yükseliyordu , iade edip carbon aldım , şuan için memnunum hiçbir sorun yok.nasıl bir sorun yaşadınız?
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Ustad selamlar, bir süredir 3-4 yıl önce bilgisayarı topladığımdan yeni ürünlerden bayağı uzak kaldım. Asrock X870E Nova(20.000) ve Asrock x870e Taichi (25000) şeklinde aralarında 5000 tl fark var. Ama bir çok sitede Taichi yok belki yeni stoklarla bilindik mağazalarda 30.000 tl üzerinde de gelebilir Taichi. Nova'yı alırsak 5000 tl cepte kalması mantıklı mı yoksa Taichi o farkı vermeye ve zamlanacağını da düşünüerek almaya değer mi? Aynı chipsetteki diğer anakartları 14-20 arası alabiliyorsun gibi duruyor.Şunu al geç daha iyisi yok piyasanın en iyisi.
ASROCK X870E TAICHI RGB Intel X870 Soket AM5 DDR5 8200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK X870E TAICHI RGB Intel X870 Soket AM5 DDR5 8200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AM5 TE ASROCK ALMA İŞLEMCİ YAKIYOR VOLTAJ FAZLAALIĞINDAN...Ustad selamlar, bir süredir 3-4 yıl önce bilgisayarı topladığımdan yeni ürünlerden bayağı uzak kaldım. Asrock X870E Nova(20.000) ve Asrock x870e Taichi (25000) şeklinde aralarında 5000 tl fark var. Ama bir çok sitede Taichi yok belki yeni stoklarla bilindik mağazalarda 30.000 tl üzerinde de gelebilir Taichi. Nova'yı alırsak 5000 tl cepte kalması mantıklı mı yoksa Taichi o farkı vermeye ve zamlanacağını da düşünüerek almaya değer mi? Aynı chipsetteki diğer anakartları 14-20 arası alabiliyorsun gibi duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Coolermaster MB520 kasa var bunlara EATX oluyor mu olmuyor mu o da ayrı bir sorun yaratır mı?
10-25 arası diyelim ama bir çok yerde eğer ki tek işlemci 2 tane ram 2 tane ssd kullanacaksan ve tek ekran kartı x870 cok gereksiz felan diyorlar usta. b850 felan nasıl olur?AM5 TE ASROCK ALMA İŞLEMCİ YAKIYOR VOLTAJ FAZLAALIĞINDAN...
Başka bir anakart alalım sana bütçe nedir? Bir de beyaz mı siyah mı?
10-25 arası diyelim ama bir çok yerde eğer ki tek işlemci 2 tane ram 2 tane ssd kullanacaksan ve tek ekran kartı x870 cok gereksiz felan diyorlar usta. b850 felan nasıl olur?
İleride nasip olurda ram yükseltmeyi düşünürseniz bu modelide düşünebilirsiniz. Bana sorarsanız B850 seriside yetebilir. Biraz çıkış portlarına bakın seçim yaparken.10-25 arası diyelim ama bir çok yerde eğer ki tek işlemci 2 tane ram 2 tane ssd kullanacaksan ve tek ekran kartı x870 cok gereksiz felan diyorlar usta. b850 felan nasıl olur?
B850 olabilir de varsa bütçe işlemci de top tier 9800x3d - 9950x3d gibi bir şeyse10-25 arası diyelim ama bir çok yerde eğer ki tek işlemci 2 tane ram 2 tane ssd kullanacaksan ve tek ekran kartı x870 cok gereksiz felan diyorlar usta. b850 felan nasıl olur?