Yılbaşı indirimini bekle bluetooth çekilecek dert değil.Hocam
Alınmaz mı diyorsunuz bende kablolu oynamayı tercih etmiyorum indirim beklemeli miyim farklı bir şeyim yoksa easyxmx x5 almalı mıyım sizce ? Veya secuzi lig 3601 1500 bütçe ile
Evet unboxing videosunu izledim dongle çıkmıyor ve bu kol da şöyle bir eksi var triggerlar hair trigger yani trigger mesafesi çok kısa araba veya simülasyon oyunu oynamak isteyenler için sıkıntı bir durum maalesefEğer dongle yoksa alınmaz
Aldım sağ olasın.Dualsense sahibiyim ama bozulur diye gene de aldım.Çünkü hall effect onda yok.al geç paylaştığımı
dongle aldınız mı sadece gamepad mi aldınız?Aldım sağ olasın.Dualsense sahibiyim ama bozulur diye gene de aldım.Çünkü hall effect onda yok.
Daha yeni sipariş ettim ben kablolu kullanmaya razıyım.Pc de kullanacağım.dongle aldınız mı sadece gamepad mi aldınız?
Hocam bt gecikme değeri iyi değil ve nintendo dizilimine sahipAldık bakalım bt kullanırım tekken için 639₺ aldı benden , vergi konusunda çıkmayacaktır buna eminim. Bu paraya ne bekliyorsunuz onuda anlamadım trde bunun kötüleri 2k altına değil.![]()