🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

ayrı satılıyor sitede
Ayrı satılan dongle NOVA serisi için, buarada ai bot böyle diyor
nova.webp

Hocam

Alınmaz mı diyorsunuz bende kablolu oynamayı tercih etmiyorum indirim beklemeli miyim farklı bir şeyim yoksa easyxmx x5 almalı mıyım sizce ? Veya secuzi lig 3601 1500 bütçe ile
Yılbaşı indirimini bekle bluetooth çekilecek dert değil.

ben az önce siteden chat kısmından yazdım dongle ve gamepad ayrı ayrı alınınca uyumlu oluyormuş o şekilde söyledi. cevabı kopyalayıp atıyorum.

GameSir Nova adaptörü, yalnızca Nova kontrolcüsüne bağlanmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, GameSir Nova HD Rumble NS Kontrolcüsünü ve ilgili adaptörünü ayrı ayrı satın alırsanız, birbirleriyle uyumlu olmaları gerekir. Başka sorularınız veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin!

Eğer dongle yoksa alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer dongle yoksa alınmaz
Evet unboxing videosunu izledim dongle çıkmıyor ve bu kol da şöyle bir eksi var triggerlar hair trigger yani trigger mesafesi çok kısa araba veya simülasyon oyunu oynamak isteyenler için sıkıntı bir durum maalesef

Son düzenleme:
ben risk alıp 26 dolara gamepad+dongle alıcam da bu yurtdışı alışveriş limitine takılmaz değil mi?

Rekabetci oyun oynuyasaniz fifa falan dongle olmadan almayın yada kablolu kullanın nova lite ta donglela ile gecikmesi pek iyi degil bluetoothla tahmin edemiyorum

Aldık bakalım bt kullanırım tekken için 639₺ aldı benden , vergi konusunda çıkmayacaktır buna eminim. Bu paraya ne bekliyorsunuz onuda anlamadım trde bunun kötüleri 2k altına değil.😀

Ekler

• 1000700158.webp
    1000700158.webp
    53.6 KB · Hit: 69
14,72 dolar ürün fiyatı. GameSir, gönderimi 4PX ile yapıyor ve last mile olmadığı için kargonuzu doğrudan PTT teslim alacak. Paket üzerinde "game controller" olarak belirtildiğinden %80 vergi ödemeniz gerekecek. Ayrıca kargo ücretsiz görünse de pakette kargo ücreti yazmadıkları için 3 dolar kargo bedeli de size yansıtılır. Buna ek olarak gümrüğe sunum ücreti ve damga vergisi alınır.

Kısacası, ürünün fiyatını paketin üzerine gerçek değeriyle yazarlarsa toplam maliyet yaklaşık 1350 TL'yi bulabilir. Bu fiyata Türkiye’de EasySMX X05 bulunabiliyor. X15’in de muadilleri mevcut. Cihazda 2.4 GHz alıcı bulunmadığını ve tetiklerin dijital olduğunu da belirtmek gerek. Switch için uygun olabilir fakat PC için tavsiye etmiyorum.

Aldık bakalım bt kullanırım tekken için 639₺ aldı benden , vergi konusunda çıkmayacaktır buna eminim. Bu paraya ne bekliyorsunuz onuda anlamadım trde bunun kötüleri 2k altına değil.😀
Hocam bt gecikme değeri iyi değil ve nintendo dizilimine sahip

Dongle olsa tercih ederdim. EasySMX X5 TR garantili almak daha iyi 1100 liraya geliyor

Geri