- Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk 5k indirmişler70 az olmuş knk bu kadar ucuza ilanlamayın.
Direk 5k indirmişler70 az olmuş knk bu kadar ucuza ilanlamayın.
Aldın mı sen?Direk 5k indirmişlerdemekki yorumlar çok etkili.
Aradaki fiyat farkını en kötü altına yatırır 4k tandem cıktıgında Legion'u satardım ve üstüne altınları da bozar Tandeme geçerdim. Gen 4 ten gen 3 e düsüceksin ve üstüne 20k civarı para ödeyeceksin. Bilemiyorum. Satıp tandeme gecmek istesen XG ye 45k bile vermezler. Ces 2026 da yakın hemde. 40k bile vermeyebilirler çünkü sıfır 4k 27inç 240hz QD-Oled parası. QD-Oled'i hiç sevmeyen birisi belki 40k verebilir. Belki de 1 yıl sonra tandemler cıkacak piyasaya 40k ya alabileceğiz o zaman hic vermezler. Çünkü Tandem Gigabyte cıktı 26k ile basladı 28k ya sattılar sonra. Fiyatı çok uygun tandemlerin. Asus sırf kaplamadan ötürü sanki çağ atlatacak bir teknoloji satıyormuş gibi fiyat çekiyor. Yok ben hic satmam yanana kadar kullanırım deniliyorsa ve QD-Oled'in mor tonu istenmiyorsa 20k ekler XG alırsın.Aldın mı sen?
Ben bu ve Legion arasında kaldım.
38'e aldım Legion'ı. 21'e tabletimi sattim. Bunu almak için. Şimdi de Tayfun aklımı karıştırdı sjsjsjsjs.
Değmez diyor o farka.
@Tayfunns
Stok;Aradaki fiyat farkını en kötü altına yatırır 4k tandem cıktıgında Legion'u satardım ve üstüne altınları da bozar Tandeme geçerdim. Gen 4 ten gen 3 e düsüceksin ve üstüne 20k civarı para ödeyeceksin. Bilemiyorum. Satıp tandeme gecmek istesen XG ye 45k bile vermezler. Ces 2026 da yakın hemde. 40k bile vermeyebilirler çünkü sıfır 4k 27inç 240hz QD-Oled parası. QD-Oled'i hiç sevmeyen birisi belki 40k verebilir. Belki de 1 yıl sonra tandemler cıkacak piyasaya 40k ya alabileceğiz o zaman hic vermezler. Çünkü Tandem Gigabyte cıktı 26k ile basladı 28k ya sattılar sonra. Fiyatı çok uygun tandemlerin. Asus sırf kaplamadan ötürü sanki çağ atlatacak bir teknoloji satıyormuş gibi fiyat çekiyor. Yok ben hic satmam yanana kadar kullanırım deniliyorsa ve QD-Oled'in mor tonu istenmiyorsa 20k ekler XG alırsın.
Satmayacaksanız ve sizin icin en iyi model buysa alın. Ama İdefix satıs sonrası destekte iyi değil bilginiz olsun. Amazon veya Hepsiburada gibi bir beklentiye girmeyin.Stok;
![]()
ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG 31.5 inç 240 Hz 4K UHD 0.03ms 480Hz Full HD Dual Mode Adaptive Sync WOLED Gaming Monitör - idefix
ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG 31.5 inç 240 Hz 4K UHD 0.03ms 480Hz Full HD Dual Mode Adaptive Sync WOLED Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm IPS Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Amazon beklemeye devam :dSatmayacaksanız ve sizin icin en iyi model buysa alın. Ama İdefix satıs sonrası destekte iyi değil bilginiz olsun. Amazon veya Hepsiburada gibi bir beklentiye girmeyin.
Aldım hocam bence bunu alın PG27UCDM den geçmiş biri olarak söylüyorum acayip beğendim PG27UCDM yi direk camdan fırlatasım geldiAldın mı sen?
Ben bu ve Legion arasında kaldım.
38'e aldım Legion'ı. 21'e tabletimi sattim. Bunu almak için. Şimdi de Tayfun aklımı karıştırdı sjsjsjsjs.
Değmez diyor o farka.
@Tayfunns
Ben öyle yaptım hocam satmayacağım mor renk tonuda görmek istemiyordum.Yok ben hic satmam yanana kadar kullanırım deniliyorsa ve QD-Oled'in mor tonu istenmiyorsa 20k ekler XG alırsın.
Aynen öyle bende öyle yaptım en iyisi bu @Perfectshot06 arkadaşımıza da öneririm.Satmayacaksanız ve sizin icin en iyi model buysa alın
Renk doğallığı durumu yok bunun sebebi daha düşük renk gamutuna sahip olması. Görüntü gayet doğal burada eğer HDR veya srgb modu kullanmazsan yanlıs gözükür.Aldım hocam bence bunu alın PG27UCDM den geçmiş biri olarak söylüyorum acayip beğendim PG27UCDM yi direk camdan fırlatasım geldirenklerin aşağı kalır yanı yok herkesin bildiğinin aksine çok daha iyi QD-OLED e göre çok doğal ve monitörün heryeri simsiyah ışık vurunca siyahın gri renge dönmesi ve yoğun ışıkta mora dönme olayı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben öyle yaptım hocam satmayacağım mor renk tonuda görmek istemiyordum.
Aynen öyle bende öyle yaptım en iyisi bu @Perfectshot06 arkadaşımıza da öneririm.
Doğrudur hocam ama bunun kadar kaliteli olamaz size söylüyorum PG27UCDM bile çöp gibi geliyor şuanda.aradaki fiyat farkına neredeyse 2k 240hz qd oled monitör alınıyor.
Az abart hacı fotoğrafta gösterdiğin gibi bir durum yok Asus pazarlama müdürü gibi konusuyorsun. Ekranın biraz solundaki olan leke benim hatam ama onun dışında görüldüğü üzere renkler de doğal durmuyor diyebileceğimiz bir sorun yok. Kamerayla çektiğim halde böyle gözüküyor. Paylaştığın fotoğrafta inanılmaz bir yansıma var rahatsız edici boyutta gözüküyor. QD oled de bu kadar kötü yansıma yok. 7/24 aynaya bakmakla uğraşacağıma zaten ışığı kontrol ederim. Burada da Woled in bir önemi kalmıyor.Hocam ben yanyana koyarak çektim ve acayip daha doğru renkler ve doğal görüntü vardı buda resimi ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG.
Ben gördüğüm ve deneyimlerimi paylaşıyorum reis pazarlama müdürü gibi konuşmam normal değilmi daha iyi olduğu için.Az abart hacı fotoğrafta gösterdiğin gibi bir durum yok Asus pazarlama müdürü gibi konusuyorsun
O ekrandaki jelatinini hala sökmediğim için öyle gözüküyor.Paylaştığın fotoğrafta inanılmaz bir yansıma var rahatsız edici boyutta gözüküyor
Anlıyorum hocam siz insanlara yalancı demeyi seviyorsunuz herhalde bende kullandım hatta yanyana resimini koyuyorum siz hala gerçek değil diyorsunuz. Başka da söyleyeceğim.bir şeyim yok isteyen zaten alır istemeyen almaz isteyen istediği paneli alabilir.Şu fotoğrafların hiç gerçeklikle alakası var mı? Qd oled kullanmasam inanacağım