96.000 TL'ye Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5060 Ti Sistem Toplama

dediğim gibi kendim tek tek parçaları almak istemiyorum birde daha önce bilgisayarlarım oldu fakat hiç kendim toplamadım az çok bişeyler biliyorum ama yinede kendim toplamak istemiyorum sorun vs olmasın diye
parçaları alsan bir yerde toplatsan olmaz mı

Hocam tahmin ettiğiniz kadar zor bişey değil, 1000-2000 tl ye toplayan bilgisayarcılarda var en kötü onlara toplatırısınız. Böyle bi sistem almayın

Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi topladığımdan daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? En uygunu Tebilon gibi gözüküyor şu an. Parçaların hepsini farklı farklı satıcılardan değil de tek bir mağazadan almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklerim.Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi topladığımdan daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? En uygunu Tebilon gibi gözüküyor şu an. Parçaların hepsini farklı farklı satıcılardan değil de tek bir mağazadan almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklerim.
kazık oğlu kazık

ortalama ne kadar isterler toplamaya
bilmem ama bütçenizde modelden kısıp markaya daha fazla yüklemek hiç mantıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu paraya 9800x3d 9070 xt sistem alınır hazır sistem üstünde özelleştirme yaparak

anladım peki bana 85000 95000 arası güzel bir sistem önerebilir misiniz?

baya kötü öncelikle kendiniz toplamayın hazır sistemlere bakın

şu ürüne bir göz atabilirsiniz
bu hazır sisteme ryzen 77800x3d özelleştirme yapsam kendi işlemcisiyle performansından daha iyi olurmu

anladım peki bana 85000 95000 arası güzel bir sistem önerebilir misiniz?

bu hazır sisteme ryzen 77800x3d özelleştirme yapsam kendi işlemcisiyle performansından daha iyi olurmu
7800x3d yerine 9700x tercih edebilrisiniz

özelleştire bas

9700x

ASUS PRIME B850M-K 8400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart

Lexar NQ790 2TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7000MB – Yazma 6000MB M.2 SSD (LNQ790X002T-RNNNG)

BitFenix AL118 FISHTANK Siyah 4x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.1 BFG 1000W 80+ Gold Mid Tower ATX Gaming Kasa (BFC-ALB100KKGSK-4A)

88.811,98 ₺

Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi topladığımdan daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? En uygunu Tebilon gibi gözüküyor şu an. Parçaların hepsini farklı farklı satıcılardan değil de tek bir mağazadan almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklerim.Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi topladığımdan daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? En uygunu Tebilon gibi gözüküyor şu an. Parçaların hepsini farklı farklı satıcılardan değil de tek bir mağazadan almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklerim.
hayatımda daha kazık sistem görmedim

Akakçe'ye girilmiş, parçaları seçerken en yüksek fiyata göre sıralanmış ve en üstteki seçilmiş gibi bir seçim olmuş. Bu sistem için bu paralara çıkabilmek de ayrı bir başarı. Tebrik ederim.

zaten almadım arkadaşlar çöp yazıcağınıza hangi bileşenleri değiştireceğimi söyleseniz daha iyi olmazmı bu kadar toxic olmaya gerek yok anlayan biri olsam böyle bir konu açmazdım zaten bende emin olamadığım için konu açıp fikir almaya çalışıyorum gelen yorumlara bak çöp çöp çöp

"Ben sistemlerden anlamıyorum. Maksimum 96.000 TL'ye kurulabilecek sistem önerilerine açığım. Rekabetçi oyunlar, özellikle cs için sistem önerir misiniz? Monitör, kulaklık, klavye ve mouse bütçeye dahildir / dahil değildir." diye yazsanız kimse şakaya vurmaz. Ama böyle bir sistem kurup 96.000 TL vereceğim derseniz dalga geçilmemesi tuhaf olurdu.

Cuma gecesi incehesap veya Vatanın gece gelen hazır sistem indirimlerinden başka düzgün fiyatlı sistem önermekte zorlanıyorum. Yine belki ikinci elde düzgün sistem bulunabilir ama ona da siz pek yanaşmazsınız. Ram fiyatlarındaki ani artış sebebiyle şu an sistem toplamak pek mantıklı değil. Bu sistem olması gerekenden 35.000 - 40.000 TL daha pahalı.

Bir de siz bir tane daha konu açmıştınız. 7800x3d, rtx 5070 sistem 80.000 - 90.000 TL bandına. Keşke o zamanlar bütçeniz varsa alsaydınız daha iyi olurdu. Şu an çok pahalı. He ileride daha da pahalı olur mu, olmaz diyemiyoruz maalesef. Ama yine de bu sistem pahalı. Vatan gece indirimlerini veya incehesap cuma gecesi indirimlerinden seçip almanız daha doğru olacaktır.

Dostum 64GB Ram var sistemde:
Pckolik yalanına kurban gittim yokmuş sistemde 64GB Ram.Bu sistem iyidir:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,287
Üyeler
186,171
Son üye
Mustafa62u
Geri