Çözüldü✓ Pc Toplama Yardım Lazım

Hocam 40k ddr4 ve rtx 5050 bence çok kötü çevre bilimlerinde biraz daha ucuza kaçın en az ddr5 9060xt 16gb alın bence.
bu sisteme yakın öneri verirmisin moniter filan dağil son olsun ya :D uğraştırdım sizide
HyperX Cloud III 3.021,53 TL
Logitech G G102 Oyuncu Mouse ve G213 Oyuncu Klavyesi Seti (Mouse Pad Hediyeli) 3000 TL
BUNLARI ÇIKARDIĞIMDA 48.978,47 TL param kalıyor kasa+monitör lazım sadece son sefer yardımcı olursanız sevinirim hocam

Şu fiyattan tavsiye istiyorsunuz yapıyorum sonra önceki mesaj hiç atılmamış gibi kendiniz bir sistem hazırlayıp "bu nasıldır alınır mı?"diyerek soruyorsunuz.İlk başta şu bütçe diyorsunuz sonra bu bütçe şimdide böyle bir bütçede bu kasa ve monitörü atıyorsunuz.Bana Sistem ve çevre bileşenleri için ayırdığınız NET bütçeyi söyleyin yardımcı olayım.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
hocam haklısın başta 60k idi ama düştü bu o yüzden ksb 55k kulaklık ve fareyi cart curt çıkardım kasa ve monitör kaldı son kez siz yardımcı olun direk alacam ya :D
bu sisteme yakın öneri verirmisin moniter filan dağil son olsun ya :D uğraştırdım sizide
Logitech G G102 Oyuncu Mouse ve G213 Oyuncu Klavyesi Seti (Mouse Pad Hediyeli) 3000 TL
BUNLARI ÇIKARDIĞIMDA 48.978,47 TL param kalıyor kasa+monitör lazım sadece son sefer yardımcı olursanız sevinirim hocam
Şu fiyattan tavsiye istiyorsunuz yapıyorum sonra önceki mesaj hiç atılmamış gibi kendiniz bir sistem hazırlayıp "bu nasıldır alınır mı?"diyerek soruyorsunuz.İlk başta şu bütçe diyorsunuz sonra bu bütçe şimdide böyle bir bütçede bu kasa ve monitörü atıyorsunuz.Bana Sistem ve çevre bileşenleri için ayırdığınız NET bütçeyi söyleyin yardımcı olayım.

hocam haklısın başta 60k idi ama düştü bu o yüzden ksb 55k kulaklık ve fareyi cart curt çıkardım kasa ve monitör kaldı son kez siz yardımcı olun direk alacam ya :D
55.000TL'ye Sistem+Monitör tavsiyesi istiyorsun değil mi?

• Beğen
hocam ben tam net yazayım siz sadece kasayı toplarsanız çok memnun kalcam
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 MS 240 Hz HDR10 G-Sync Full HD IPS LED Monitör 7.351,32 TL
Toplam: 13.372,85 TL Yaptı

KALAN: 41.627,15 TL
ben bu fiyatda tavsiye istiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son kararım :D

1080p monitöre 7500TL vermek yerine 2440p'lik monitöre para vermek daha mantıklı.

1080p monitöre 7500TL vermek yerine 2440p'lik monitöre para vermek daha mantıklı.
olur varsa sepete atarım

sistem güzel elinize sağlık tek bir sorum olacaktı lexar markası nasıl iyi mi? birde powerda bir sıkıntı çıkmaz dimi

Son düzenleme:
biraz bakıntımda güzelmiş bunları komple alıyorum hocam teşekkür ederim @Kaan™

olur varsa sepete atarım

sistem güzel elinize sağlık tek bir sorum olacaktı lexar markası nasıl iyi mi? birde powerda bir sıkıntı çıkmaz dimi
Hocam markadan bir yana sıkıntı yokta power hakkında pek bir bilgim yok ama güvenlik serfitikaları olan bir psu sanırım.SSD 512GB bu arada isterseniz özelleştirme yapın.

Hangisinin boyutu sana uygun ise onu tercih et

Son düzenleme:
Hocam markadan bir yana sıkıntı yokta power hakkında pek bir bilgim yok ama güvenlik serfitikaları olan bir psu sanırım.SSD 512GB bu arada isterseniz özelleştirme yapın.

Hangisinin boyutu sana uygun ise onu tercih et
özelleştirme yaptım ssd yi değiştirdim aklımdakini yaptım sağol

şuanlık idare eder hocam ya beni götürür ileride belki değiştiririm kulaklık vs güzel ama
Evet kulaklık çok iyi ama monitörüde attıklarımdan birini tercih etsen daha iyi olurdu.Marka yönünden Samsung'u tercih ettin sanırım.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,492
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri