denedim ama stok yok diyor
Satıcıyı ve Pttavm yi araştırmadan almayın derim. Ürünün outlet olduğunu söylüyor, muhtemelen müşteri iadesi ürünleri ihale ile almışlar. Aynı ürünü pazarama da da satıyor ama 26900 civarı orada.
denedim ama stok yok diyor
Satıcıyı ve Pttavm yi araştırmadan almayın derim. Ürünün outlet olduğunu söylüyor, muhtemelen müşteri iadesi ürünleri ihale ile almışlar. Aynı ürünü pazarama da da satıyor ama 26900 civarı orada.
evet şimdi bitmiş görünüyordenedim ama stok yok diyor
27bine varsa hemen alayım hocam link atar mısın30-31 bine hatta indirimlerle 27 bine geliyor 9070 xt 2-3 bin için outlet belkide sorunlu kart almaya değer mi?
bu kart kaça düştü kasımda dip fiyat? ben 30k altına indiğini görmedim. xfx modeli de 31k'di diye hatırlıyorum arada ciddi fark var. bu kartı alan 2.el olarak düşünüp almalı30-31 bine hatta indirimlerle 27 bine geliyor 9070 xt 2-3 bin için outlet belkide sorunlu kart almaya değer mi?
ikinci el bile bu fiyata bulunmaz hocam gir sahibindene letgoya bak 30 k altında ilan milan yokbu kart kaça düştü kasımda dip fiyat? ben 30k altına indiğini görmedim. xfx modeli de 31k'di diye hatırlıyorum arada ciddi fark var. bu kartı alan 2.el olarak düşünüp almalı![]()
bende forumda geçmiş fiyatlarına bakıyordum temmuzda vatanda kuponla 27k dip fiyat hariç genelde indirimlerle 29.5-30-31k arasında gidip gelmiş. ekran kartlarına da zam haberleri dolaşırkende alan kişi 2el düşünüp alabilirdi. kuponla 24.5k geliyormuş.ikinci el bile bu fiyata bulunmaz hocam gir sahibindene letgoya bak 30 k altında ilan milan yok