❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT Pulse "Outlet", 25062 TL

30-31 bine hatta indirimlerle 27 bine geliyor 9070 xt 2-3 bin için outlet belkide sorunlu kart almaya değer mi?

30-31 bine hatta indirimlerle 27 bine geliyor 9070 xt 2-3 bin için outlet belkide sorunlu kart almaya değer mi?
27bine varsa hemen alayım hocam link atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el bile o fiyata yok

bu kart kaça düştü kasımda dip fiyat? ben 30k altına indiğini görmedim. xfx modeli de 31k'di diye hatırlıyorum arada ciddi fark var. bu kartı alan 2.el olarak düşünüp almalı :D

Seri no sorgulandığında ürün bulunamadı diyor yani daha önce birine satılmış ürün değil zaten 24 ay garantisi olacak güzel kart güzel fiyattı.

ikinci el bile bu fiyata bulunmaz hocam gir sahibindene letgoya bak 30 k altında ilan milan yok
bende forumda geçmiş fiyatlarına bakıyordum temmuzda vatanda kuponla 27k dip fiyat hariç genelde indirimlerle 29.5-30-31k arasında gidip gelmiş. ekran kartlarına da zam haberleri dolaşırkende alan kişi 2el düşünüp alabilirdi. kuponla 24.5k geliyormuş.

dolandırıcı falan değil daha öncede alışveriş yaptım arkadaşlar epey500 koduyla 4 taksitle 24500e geldi bana teşekkürler konuyu açan arkadaşada

Emperor ile ilgili yazacağım çok şey var ama neyse. Kısaca emperor mağazasının teşhir yazdığı hiç bir şey teşhir değil bu mağazadan ürün almayın. Aldınız bozuk çıkmadı diyelim önermeyin. Çünkü aldığınız ürün bozuk çıkarsa karşınızda muhattap yok elinizde patlıyor. Bize teşhir adı altında asus tarafından onarımı yapılamayan (Onarımı anakarttan pahalı çıkan) 25.000 TL lik anakartı gönderdiler ve iade almadılar.

Pazarama da tükenmiş. Alanlar sorunsuz sıkıntısız ürünlerini teslim alıp güle güle kullansınlar.

Geri