Evet güncel tarihi bile olmayan gemini. Google'ın olması ve entegre olması iyi. Ama gerçekten tek iyi yanı çok modelli olup hızlı resim vs. üretebiliyor olması. Ama OpenAI; çok yüksek dil üretim kalitesi, geliştirici dostu API. Ve geminiye göre daha etik üretim yapıyor ve kullanıcı bilgileri daha güvende.gpt mı kaldı kardeş
Gemini yeter de artıyor her şey için
GPT resmen çöp.Evet güncel tarihi bile olmayan gemini. Google'ın olması ve entegre olması iyi. Ama gerçekten tek iyi yanı çok modelli olup hızlı resim vs. üretebiliyor olması. Ama OpenAI; çok yüksek dil üretim kalitesi, geliştirici dostu API. Ve geminiye göre daha etik üretim yapıyor ve kullanıcı bilgileri daha güvende.
ön ödemeliyle olmuyorlar diye biliyorumKartınız reddedıldı dıyo naysla denıyom
evet sanal kart açıp limiti 0 yaptım ben çekmemiş olur öylekart girişi istiyor mu başlatmak için
Geçen gün Grok’a bir tatlı tarifi sordum. Sonra tarifle ilgili “Şunu şöyle yapsak daha iyi olur” dedim. Ağır küfür ederek tarif verdi, gergin bir yapay zeka, durduk yere küfür ediyor. Özellikle son zamanlarda Gemini hepsinden iyi.Tarihin en iyi yapay zekası, Furkan'ın korkulu rüyası Grok reyis varken kullanılmaz gpt.
Kodda deepseek kullanıyorum çok daha kullanışlı bence.gemini cok iyi diyenler galiba hiç program veya kod yazmıyor. gpt çok başarılı demiyorum fakat arada dağlar kadar fark var
inş sohbet olsun diye kullanmıyorsunuzdur bunları
claude ne ise yariyoBu arada yazılım mühendisliği okuyorum bölümde gemini ve claude dışında ai çok kullanılmıyor.