🔥İndirim 1 ay bedava chatgpt plus

Bana da vermiş. Ayrıca kart bilgisi istiyor bilginize.

1765217819526.webp
1765217803013.webp

gpt mı kaldı kardeş
Gemini yeter de artıyor her şey için
Evet güncel tarihi bile olmayan gemini. Google'ın olması ve entegre olması iyi. Ama gerçekten tek iyi yanı çok modelli olup hızlı resim vs. üretebiliyor olması. Ama OpenAI; çok yüksek dil üretim kalitesi, geliştirici dostu API. Ve geminiye göre daha etik üretim yapıyor ve kullanıcı bilgileri daha güvende.

Evet güncel tarihi bile olmayan gemini. Google'ın olması ve entegre olması iyi. Ama gerçekten tek iyi yanı çok modelli olup hızlı resim vs. üretebiliyor olması. Ama OpenAI; çok yüksek dil üretim kalitesi, geliştirici dostu API. Ve geminiye göre daha etik üretim yapıyor ve kullanıcı bilgileri daha güvende.
GPT resmen çöp.
Asla ama asla eskisi gibi değil.
Eskiden ne güzel yardımcı olarak kullanıyordum şimdi istediğim hiçbir şeyi tam olarak yapamıyor.
Maliyetleri düşürmek için kısmışlar resmen.
Yakında reklamlar da ekleyeceklermiş.
Ben çoktan alternatiflere yöneldim, Grok desen o da GPT nin laciverti. Grok da eskiden çok iyiydi, yazılım vs. üretirken fazlasıyla iyi iş çıkarıyordu ama artık o da vasat. Hepsi hatalara kitleniyor sonsuz döngüye giriyor sohbet geçmişini unutuyorlar verimli çalışmıyorlar.
Şu anda Gemini'nin 1 yıl üniversite öğrencilerine ücretsiz kampanyasıyla Pro versiyonunu edindim çok mutluyum.

Aldım, teşekkürler

1 yıllık gemini aldım beleşe yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartınız reddedıldı dıyo naysla denıyom
ön ödemeliyle olmuyorlar diye biliyorum

Tarihin en iyi yapay zekası, Furkan'ın korkulu rüyası Grok reyis varken kullanılmaz gpt.
Geçen gün Grok’a bir tatlı tarifi sordum. Sonra tarifle ilgili “Şunu şöyle yapsak daha iyi olur” dedim. Ağır küfür ederek tarif verdi, gergin bir yapay zeka, durduk yere küfür ediyor. Özellikle son zamanlarda Gemini hepsinden iyi.

gemini cok iyi diyenler galiba hiç program veya kod yazmıyor. gpt çok başarılı demiyorum fakat arada dağlar kadar fark var
inş sohbet olsun diye kullanmıyorsunuzdur bunları

gemini cok iyi diyenler galiba hiç program veya kod yazmıyor. gpt çok başarılı demiyorum fakat arada dağlar kadar fark var
inş sohbet olsun diye kullanmıyorsunuzdur bunları
Kodda deepseek kullanıyorum çok daha kullanışlı bence.

arkadaşlar ikisinin de aktif bir şekilde pro olmasıyla konuşuyorum gemini ezip geçmiş gpt yi 2-3 gün chatgpt kullandım güncel veri sunmakta rezil hesap yapmasın da sıkıntı çıkarıyor konuşma mütevazilik falan gpt daha öndeydi hala önde gibi ama bu sefer az farkla çünkü gemini artık 1m token özelliği olduğu için tek sohbette istediğiniz ayara geliyor ve harbiden işinizi kolaylaştırdığını düşünüyorum fakat chatgpt hala 2 sene önceki ai gibi arada hatasını düzeltmemizi bekliyor
not: ben yks için kullanıyorum kod kısmında ne desem yalan olur

Geri