ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 700
26 ultrada kalem var hala yalankalemi batarya için kaldırıp kalemli modeller için z fold'a falan yönlendirmek gibi bi strateji uygulayacaklar diyolardı doğru mu o
26 ultrada kalem var hala yalankalemi batarya için kaldırıp kalemli modeller için z fold'a falan yönlendirmek gibi bi strateji uygulayacaklar diyolardı doğru mu o
Ne işle uğraşıyorsunuz peki ?ekran m14 panele geçiyor %30 daha verimli olacak aynı parlaklık seviyesindeyken bir de hayalet ekran özelliği var flex magic pixel özelliğin adı
işlemci daha güçlü benim s23ün 3 katı antutusu olsun istiyorum ilerde 3 boyutlu model bakarken falan kullanırım işlemciyi lazım
pil işlemci ve ekranın verimliliğiyle fark edilir şekilde gelişir hem 60w olacak şarj hızı da baya yeterli olur benim için
yazılım ve kalem için alıyorum zaten tabletle entegre kullanırım
kamera da 40x net çeksin yazıları mikroskop görüntüsünü falan kafi
tıpta öğrenciyimNe işle uğraşıyorsunuz peki ?
kasada kalem boşluğu var ondan eminim hatta kasa biraz daha yuvarlandığı için kalemin arkası da ona uygun olacakonaylanan herhangi bir bilgi var mı ikimizin dediği de olabilir
Kızlara hava da atarsıntıpta öğrenciyim
S26 110k altına çıkarsa pcyi satar alırım.Normalde yenisi çıkınca ucuzlar alınır falan denebilirdi 25 için bile ama vram krizi çok ciddi gittikçe düşecek gibi durmuyor fiyatlar 26'da 90k olarak falan çıkarsa onu da almam gibi geliyor bilemiyorum
daha kız arkadaşım olmadı hiç pek umrumda da değilKızlara hava da atarsın![]()
Ne kalemi kaldırması Bluetooth özelliğinin geri geleceği konuşuluyor.kalemi batarya için kaldırıp kalemli modeller için z fold'a falan yönlendirmek gibi bi strateji uygulayacaklar diyolardı doğru mu o
gelse de gelmese de pek umrumda değil ama gelmez gibi duruyorNe kalemi kaldırması Bluetooth özelliğinin geri geleceği konuşuluyor.
55 civarı 24 ultra gördüm sanki geçen o daha mantıklı 7 yıl güncelleme garantisi de var 2031'e kadar gideri var. Not: S23 ultra kullanıcısıyımS25 ultra 512'si 73000 civarına düşüyor yeni yıla girmeden ve bu çip vram krizi iyice patlamadan çekilir mi telefonum çok eskidi
yok knk sivri kenarlarından dolayı alamam onu hoşuma gitmiyorBen S24 Ultra kullanıyorum ve kronik arka kapağın soyulması benim başıma da geldi. Arka cam filmini tamamen soydum kamera camını çıkarırken paramparça oldu. Bir de ekrana ne yaparsanız yapın sakın alkol sürmeyin. Oleofobik katmanı yok oluyor ve kullanmak zulme dönüşüyor.