🔥İndirim VENTION OTG Kablosu USB C - USB Adaptörü 2 adet 32 tl Sheinden

Son düzenleme:
2 TL fazla vererek USB hub alabilirsin

USB C Hub Adaptörü, Bilgisayar İçin SD Kart Okuyuculu Çoklu Port USB 3.0 Genişletilebilir Dock
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Bunu nasıl alacağım. Hesap açtım 100 point geldi. 7li olanı mı 8li olanı mı alacağım. Hangisinde geçerli kredi kartı ile mı ödeme yapmam gerekiyor. İndirim kodu nedir

Google ile giriş yaptım nasıl doğrulama yapacağım. Nasıl puan kazanacağım
Hocam uygulamaya giriş yaptıktan sonra Me yazıyor oraya tıklayın daha sonra puan kısmına tıklayın ordan da görevlere tıklayın eposta doğrulama ve tercihleri tamamla kısmı karşınıza çıkacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu nasıl alacağım. Hesap açtım 100 point geldi. 7li olanı mı 8li olanı mı alacağım. Hangisinde geçerli kredi kartı ile mı ödeme yapmam gerekiyor. İndirim kodu nedir
ödeme aşamasında %70 kupon geliyor 8li olanı alın .

Sanal kart veya banka kartı ilede ödeyebilirsiniz pek fark etmiyor.

Bu
Hocam uygulamaya giriş yaptıktan sonra Me yazıyor oraya tıklayın daha sonra puan kısmına tıklayın ordan da görevlere tıklayın eposta doğrulama ve tercihleri tamamla kısmı karşınıza çıkacaktır.

ödeme aşamasında %70 kupon geliyor 8li olanı alın .

Sanal kart veya banka kartı ilede ödeyebilirsiniz pek fark etmiyor.
Bu siteden flaş bellek önerir misin bana
64 GB olsa yeterli ama hangi marka almalıyım bilmiyorum sadece istediğim 3.0 yada 3.2 olması. Replika olmaması gerçek kioxia yada Toshiba gibi markalardan olması

Bu

Bu siteden flaş bellek önerir misin bana
64 GB olsa yeterli ama hangi marka almalıyım bilmiyorum sadece istediğim 3.0 yada 3.2 olması. Replika olmaması gerçek kioxia yada Toshiba gibi markalardan olması
Flash belleklerde kupon çalışmıyor maalesef çalışmadığı için pahalıya geliyor çakma flash bellek gelme ihtimalide var o yüzden Türkiye'den almanızı tavsiye ederim

Flash belleklerde kupon çalışmıyor maalesef çalışmadığı için pahalıya geliyor çakma flash bellek gelme ihtimalide var o yüzden Türkiye'den almanızı tavsiye ederim
Türkiye'den ne önerirsin

Bu sitede konum yerinde Türkiye yok nasıl adres gireceğim

Türkiye'den ne önerirsin

Bu sitede konum yerinde Türkiye yok nasıl adres gireceğim
Hocam ödeme adımında adres geliyor ordan gireceksin hesap açarken zaten Türkiye hesabı açmışındır.

Bu ne işe yarıyor

Adres giremiyorum sipariş nasıl olusturacam
Telefonunu TV ye bağlıyor, type c ise telefon girişin , bir yani c bir yanı HDMI . Hocam YouTube a bak temu nasıl alışveriş yapılır diye ordan öğrenirsin burdan anlatmak çok uzun sürer ve anlaşılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,467
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri