Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 832
bunlar yurtdışıikinci el 16 prolar neden bu kadar ucuz yurt içi olmasına rağmen
Alıntıyı görüntüle
bunlar yurtdışıikinci el 16 prolar neden bu kadar ucuz yurt içi olmasına rağmen
Alıntıyı görüntüle
Elinde 13ü olan bir süre daha kullanır ama şuan sıfırdan cihaz alıp yıllarca sorunsuz kullanacağım denirse 16e den aşağısı bunu karşılamaz. Bir de SE ile 13ün işlemcisi aynı zaten.neden iphone se bile hala taş gibi çalışıyo
2030da 60 hz çentikli tek kameralı telefon kullanmak sjknglkjhsgjlkseElinde 13ü olan bir süre daha kullanır ama şuan sıfırdan cihaz alıp yıllarca sorunsuz kullanacağım denirse 16e den aşağısı bunu karşılamaz.
16e herhangi bir androidden iyi bence ama güncel iphoneler arasında en alt seviye cihaz o doğru, fiyatı da ona göre uygun yapıyorlar o yüzden çok satıyor.2030da 60 hz çentikli tek kameralı telefon kullanmak sjknglkjhsgjlkse
herhangi dedin ya vivo x300 pro demez miyim ben şimdi16e herhangi bir androidden iyi bence ama güncel iphoneler arasında en alt seviye cihaz o doğru, fiyatı da ona göre uygun yapıyorlar o yüzden çok satıyor.
Tek rakibi S25 olur, Xiaomi ve Vivo gibi markaları ise muhatap bile almam iphonenin yanında. Kağıt üzerindeki özelliği isterse atomu parçalasın kalitesi belli onların.herhangi dedin ya vivo x300 pro demez miyim ben şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xiaomi 17 pro max hatta ultra çıkacak
s25 16e yi geçtim 16dan bile daha albenili
kağıt üstünde değil gerçekte gözle görürken daha iyi kullanırken daha iyiTek rakibi S25 olur, Xiaomi ve Vivo gibi markaları ise muhatap bile almam iphonenin yanında. Kağıt üzerindeki özelliği isterse atomu parçalasın kalitesi belli onların.
Birkaç sene kullanana sormak lazım onu. En son 5-6 yıl önce falan ilk ve son defa Xiaomi cihaz aldım cihazda ne yazılım vardı ne donanım optimizasyonu vardı. Sözde o dönemin en iyi işlemcisi var ama performans yerlerde cihaz kasıyor yazılım çöküyor falan üst seviye telefon parası verip bunlarla uğraşılmaz. Android tarafının en iyisi Samsung bence, ama o da iPhone modelleriyle rekabet edemiyor. Zaten başka cihazlar daha iyi olsa sorduğum kimse tarafından sevilmeyen herkese itici gelen o tek kameralı tasarımıyla 16E dünya genelinde bu yıl en çok satan 4. Cihaz olmazdı.kağıt üstünde değil gerçekte gözle görürken daha iyi kullanırken daha iyi
17 pro max ve x300 pro karşılaştırması izle anlarsın
5-6 sene öncede kalma artık 2 senedir s23 kullanıyorum tüm alanlarda evrimleştilerBirkaç sene kullanana sormak lazım onu. En son 5-6 yıl önce falan ilk ve son defa Xiaomi cihaz aldım cihazda ne yazılım vardı ne donanım optimizasyonu vardı. Sözde o dönemin en iyi işlemcisi var ama performans yerlerde cihaz kasıyor yazılım çöküyor falan üst seviye telefon parası verip bunlarla uğraşılmaz. Android tarafının en iyisi Samsung bence, ama o da iPhone modelleriyle rekabet edemiyor. Zaten başka cihazlar daha iyi olsa sorduğum kimse tarafından sevilmeyen herkese itici gelen o tek kameralı tasarımıyla 16E dünya genelinde bu yıl en çok satan 4. Cihaz olmazdı.
Birkaç sene kullanana sormak lazım onu. En son 5-6 yıl önce falan ilk ve son defa Xiaomi cihaz aldım cihazda ne yazılım vardı ne donanım optimizasyonu vardı. Sözde o dönemin en iyi işlemcisi var ama performans yerlerde cihaz kasıyor yazılım çöküyor falan üst seviye telefon parası verip bunlarla uğraşılmaz. Android tarafının en iyisi Samsung bence, ama o da iPhone modelleriyle rekabet edemiyor. Zaten başka cihazlar daha iyi olsa sorduğum kimse tarafından sevilmeyen herkese itici gelen o tek kameralı tasarımıyla 16E dünya genelinde bu yıl en çok satan 4. Cihaz olmazdı.
S23 kasıyordu yoksa güzel cihaz biliyorum ben de kullandım. Pili sorunlu değildi ısınma sorunu azdı yazılımı sağlamdı vs. Xiaomi gibi rezil cihazlar yapmıyor en azından.5-6 sene öncede kalma artık 2 senedir s23 kullanıyorum tüm alanlarda evrimleştiler