Dizi Önerisi (Platform Farketmez)

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Arkadaşlar dark izliyorum sonlara yaklaştım. Dizi önerisi bekliyorum sizlerden, izleyip en çok beğendiklerimi sırasıyla yazayım.
1 The Mentalist
2 Better Call Saul
3 La casa de papel
4 Peaky blinders
5 Sons of anarchy
6 dexter
7 prison break
8 vikings
9 lost
10 breaking bad
11 twd
12 valhalla

çok var aklıma gelmiyor gelmiyor maalesef. twd ve dexter spin off dizilerini izledim, platform farketmez game of thrones ve stranger thinks dışında dizi önerileri bekliyorum

Arkadaşlar dark izliyorum sonlara yaklaştım. Dizi önerisi bekliyorum sizlerden, izleyip en çok beğendiklerimi sırasıyla yazayım.
1 The Mentalist
2 Better Call Saul
3 La casa de papel
4 Peaky blinders
5 Sons of anarchy
6 dexter
7 prison break
8 vikings
9 lost
10 breaking bad
11 twd
12 valhalla

çok var aklıma gelmiyor gelmiyor maalesef. twd ve dexter spin off dizilerini izledim, platform farketmez game of thrones ve stranger thinks dışında dizi önerileri bekliyorum
Fringe, person of interest.

Game of thrones ilk 3 bölüm izledim baya bi sıktı. İlk bölümden bırakmayı düşündüm belki sonradan açılır diye zorla izlemiştim.
sen daha başlamamış bi olay var o yaşanınca başlıyor dizi ve gerisi full aksiyon sürükleyici biraz daha şans vermen gerekiyor bence

Bu listemde vardı ilk bundan mı başladam güzel duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen daha başlamamış bi olay var o yaşanınca başlıyor dizi ve gerisi full aksiyon sürükleyici biraz daha şans vermen gerekiyor bence
Valla çok karşıma çıkmaya başladı bu aralar bi sıfırdan başlamayı düşünüyorum aslında

Valla çok karşıma çıkmaya başladı bu aralar bi sıfırdan başlamayı düşünüyorum aslında
denemeni öneririm yukarıda yazdıklarının çoğunu izledim ve kişiden kişiye değişir ama 4. sezonda aldığım zevki hiçbir dizi vermedi bana zaten dizi hemen açılıyor

denemeni öneririm yukarıda yazdıklarının çoğunu izledim ve kişiden kişiye değişir ama 4. sezonda aldığım zevki hiçbir dizi vermedi bana zaten dizi hemen açılıyor
Teşekkür ederim bakacağım

Game of Thronesa da şans verebilirsin buna da başlayabilirsin.Şu an hangi tema daha çok ilgini çekiyorsa ondan başla

Benim dediklerime basla dizi gor hocam. Inanilmaz diziler. Fringe izledikten sonra breaking bad bile tat vermedi oyle bir dizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,351
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri