Yardım GTA Online Cayo Perico Hard Nasıl Açılır?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,586
10 defa falan yaptım. Pavel arayınca hemen gidiyorum daha hiç hard olmadı. Ytden baktığımda arayınca hemen git diyorlar ama hiçbir zaman Hard olmadı. Videolar da eskiydi. Nasıl Hard mod açarım?

soloda beklemen gereken sure daha fazla artiyor pavel seni aramiyacak sana mesaj aticak attiktan sonra 12 dakika suren var diye hatirliyorum mesaj iceriginde de adadaki guvenlik sayisi artmis cart curt.. ilk bekleme suresi yanlis hatirlamiyorsam 144dakika olmasi lazim yani heisti bitirdikten 144 dakika sonra gelmesi lazim diye hatirliyorum. Umarim cozersiz iyi oyunlar.

10 defa falan yaptım. Pavel arayınca hemen gidiyorum daha hiç hard olmadı. Ytden baktığımda arayınca hemen git diyorlar ama hiçbir zaman Hard olmadı. Videolar da eskiydi. Nasıl Hard mod açarım?
hard modu napcan kral glicht yapsana direk

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Fix yok panterle yapıyom ben şuan
az önce baktım evet tekrar yapılablir olmuş, bir ara kaldırmışlardı internet kessende modem söksende yapmış sayıyordu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fix yok panterle yapıyom ben şuan
panter değilde kırmızı elmas denk getirmeye çalış şansına üst kata tablo falanda verirse 5 6dk da 1.7milyon kasıyordum diğerleri de baya yeterli aslında ama en iyisi o şekilde

• Beğen
az önce baktım evet tekrar yapılablir olmuş, bir ara kaldırmışlardı internet kessende modem söksende yapmış sayıyordu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panter değilde kırmızı elmas denk getirmeye çalış şansına üst kata tablo falanda verirse 5 6dk da 1.7milyon kasıyordum diğerleri de baya yeterli aslında ama en iyisi o şekilde
En fazla veren panter çanta doldurmadan 2.100 alıyom kosatkayla girip 6 dakikada bitiriyorum

• Beğen
En fazla veren panter çanta doldurmadan 2.100 alıyom kosatkayla girip 6 dakikada bitiriyorum
yeni gelmiş o zaman eskiden yoktu max 1.7 1.8 falan alabiliyorduk genelde 1 1.2 arası düşüyordu

• Beğen
Bu glicth falan nasıl yapılıyor

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,635
Üyeler
186,920