Corsair mi Fsp mi ??????????

engin147

80+
Reaksiyon skoru
20

bu iki modelde fiyatı sizce iyi mi? arkadaşlar ikisinden birini seçicem artık ileriye dönük olması için 850w almak istiyorum bidaha değiştirmemek adına benim için fan sessizliği önemli olduğu için bu 2 modeli düşünüyorum corsair 10 yıl garantili ama 8500 lira verilirmi bunun için model olarak da şikayet duymadım ama sizin tavsiyeniz ne olur

bu iki modelde fiyatı sizce iyi mi? arkadaşlar ikisinden birini seçicem artık ileriye dönük olması için 850w almak istiyorum bidaha değiştirmemek adına benim için fan sessizliği önemli olduğu için bu 2 modeli düşünüyorum corsair 10 yıl garantili ama 8500 lira verilirmi bunun için model olarak da şikayet duymadım ama sizin tavsiyeniz ne olur
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html 8500 bandına çıkacaksan bunu al. Çıkmayacaksan FSP daha mantıklı.

https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html 8500 bandına çıkacaksan bunu al. Çıkmayacaksan FSP daha mantıklı.
valla hocam karar veremiyorum artık fsp sessiz çalışıyo iyi model diyolar b segmentiymiş zaten bu model hydro g yerine gelmiş bi model garantileri aklımı karıştırıyor corsair 10 yıl diyor mesela burda geçerli oluyomu acaba garanti süresi
Amd Ryzen 5 7500F ve 5060ti ile kullanıcam bunun için corsaire gerek olurmu a segment te xpg core reactor ii Ve de var 6 bin bandında oda ama bilemedim

Son düzenleme:

Arada 3000 TL var elbette vita yı öneririm fiyatları eşit olsaydı 850x derdim arada sadece %3 lük bir fark var

Ekler

• perf_230V-9.webp
    perf_230V-9.webp
    38.1 KB · Hit: 10
Son düzenleme:

RM850X tamamiyle kazık bir ünite.

Biraz üstünde bu model var. Yukarıda atılan ENERMAX'da olabilir. Fan eğrisi biraz sert.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Fsp vita gm 850w alıcam heralde arkadaşlar 10 yıl garantisi de mevcut fsp türkiye ile görüştüm kendileri bu modelin 10 yıllık garantisi nin olduğunu onayladılar bu fsp vita gm 850w modelinde fanı düşük kaliteymiş ama garantisi olduğu için gözüme gelmiyor

Corsair iyidir.

Geri