Akım korumalı priz önerisi

Inspecta

80+
Reaksiyon skoru
57
Merhaba arkadaşlar yeni bir televizyon aldık kurulum yapan arkadaşlar akım korumalı priz alın dedi. Pixel kaybı vs yaşanbiliyor dedi acaba kullanan arkadaşlardan veya bilindik marka öneriniz varmıdır ayrıyeten almışken pc içinde alayım diyorum fakat kaçv ne işe yarar, hangisi yeterli olur hiç bir fikrim yok önerilirinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar yeni bir televizyon aldık kurulum yapan arkadaşlar akım korumalı priz alın dedi. Pixel kaybı vs yaşanbiliyor dedi acaba kullanan arkadaşlardan veya bilindik marka öneriniz varmıdır ayrıyeten almışken pc içinde alayım diyorum fakat kaçv ne işe yarar, hangisi yeterli olur hiç bir fikrim yok önerilirinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Allahtan servisinden almamışsınız güzel bir kazık atarlardı :D huyları o samsungda aynı muameleyi bana çekmişti dedim kendimin var ben onu takacağım kurun demiştim. https://www.trendyol.com/philips/te...li-emniyet-kepengi-chp7010w-beyaz-p-667372423 yeter bu

hehe bende samsung tan aldım ama hçi demediler valla :D teşekkür ederim
, pc içinde kullanabilir miyim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allahtan servisinden almamışsınız güzel bir kazık atarlardı :D huyları o samsungda aynı muameleyi bana çekmişti dedim kendimin var ben onu takacağım kurun demiştim. https://www.trendyol.com/philips/te...li-emniyet-kepengi-chp7010w-beyaz-p-667372423 yeter bu
acaba bunu 3lü4 lü hali varmıdır hocam bildiğiniz

birde tunçmatik diye bir marka önermişler 5li priz bu acaba nasıldır amazonda baya bi yorumu falanda var

https://www.n11.com/urun/tuncmatik-...mali-priz-15-m-siyah-1655117?magaza=volttrend bende bu vardı kernel power 41 hatası alana kadar kullandım sonra hata almaya başlayınca üstte attığım philipse geçtim :D tek kasayı bağlayacaksan philipsi çoklu bağlantıda akım koruması lazımsa bunu alabilirsin ikisinide aktif kullanıyorum TVde tunçmatik pcde philips var

birde tunçmatik diye bir marka önermişler 5li priz bu acaba nasıldır amazonda baya bi yorumu falanda var
Tunç matik mesajını yeni gördüm TR markası aktif kullanıyorum abimle hatta sülalecek birlikte kullanıyoruz alınır iş görüyor

tamamdır teşekkür ederim tuncmatigi alayım bir kaç slot daha lazım oraya cünkü

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
tamamdır teşekkür ederim tuncmatigi alayım bir kaç slot daha lazım oraya cünkü
pc + monitör bağlayacaksan kaldırmayabilir belli olmaz ben kasayı ayrı monitörleri ve soundbarı ayrı bağladım tunç matikte monitörler kasa philipste

Tunçmatik, Schneider, Philips. Bunlar sağlam markalardır, ürünlerini güvenerek alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,928
Üyeler
186,814
Son üye
efe1212
Geri