9060 xt ekran kartım var AAA oyunları ağırlıklı oynamak istiyorum 2k güzelinden monitör lazım bütçe 9-10k
o zaman detaylar için buraya bakabilirsinBütçeyi bi tık aşıyo
Philips 27M2N3501PA bu modeli almayı düşünüyorumo zaman detaylar için buraya bakabilirsin
- Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim
- Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim.
- Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim.
- Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri yapacağım.
- Tier list şeklinde olmayacak çünkü epey uğraştırıcı.
- Verilen bilgiler kâğıtüstü veriler değildir, ölçüm cihazı vasıtasıyla elde edilen inceleme verileridir. Eğer yeterli bilgi yoksa, not olarak neden iyi olduğunu düşündüğümü açıklayacağım.
- Fiyatları takip edip en...
- Tayfunns
- Cevaplar: 82
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
güzel monitör hocam renk değerleri vs de kötü değil . biraz araştır kronik sorunu vs yoksa tabii ki alınabilirPhilips 27M2N3501PA bu modeli almayı düşünüyorum
9060 xt ekran kartım var AAA oyunları ağırlıklı oynamak istiyorum 2k güzelinden monitör lazım bütçe 9-10k
Hocam gamepowera güvenemiyorum yahttps://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,812781002.html Alın keyfinize bakın hocam aktif olarak kullanıyorum paneli kaliteli baya panel üreticiside sağlam bir firma zaten.
İçindeki panel apple a ekran üreten firmadan. Pişman olmazsın diye düşünüyorum ben 5600 civarına almıştım zamanındaHocam gamepowera güvenemiyorum ya