2K sağlam monitör önerisi

aql5a kendimde kullanıyorumç aql5a nın parlaklığı daha fazla ve bütün pivot hareketleri var diğerine göre tek artısı bu diğer özellikleri aynı. pivot hareketlerini çok kullanmayacaksan uygun olanı al geç

aql5a kendimde kullanıyorumç aql5a nın parlaklığı daha fazla ve bütün pivot hareketleri var diğerine göre tek artısı bu diğer özellikleri aynı. pivot hareketlerini çok kullanmayacaksan uygun olanı al geç
Diğerinde hiç pivot yokmuş ve vatanda indirime giriyomuş aql5a hiç fiyat farkı kalmıyo bugün alıcam inşallah

Diğerinde hiç pivot yokmuş ve vatanda indirime giriyomuş aql5a hiç fiyat farkı kalmıyo bugün alıcam inşallah
hayırlı olsun hocam mümkünse benim gibi gidip kendin test edip al bütçe varsa da garantiyi uzat mutlaka 😀

Galiba internetten sipariş verince gidip kendin alabiliyomuşsun denetirler mi
monitör direkt pcye bağlanıp açılmıyor ama orda fişe takıp ölü pikseline bakıyorlar, ben de geçen hafta aldım mağazadan şu an kullanıyorum çok memnunum.
AQ5Ada pivot yok ve kontrast oranı daha düşük, OCsuz hzi de 180hz.
AQL5Ada pivot var ve kontrast oranı daha yüksek, OCsuz hzi de 200hz.Yani verilecek fazla paraya değer.

monitör direkt pcye bağlanıp açılmıyor ama orda fişe takıp ölü pikseline bakıyorlar, ben de geçen hafta aldım mağazadan şu an kullanıyorum çok memnunum.
AQ5Ada pivot yok ve kontrast oranı daha düşük, OCsuz hzi de 180hz.
AQL5Ada pivot var ve kontrast oranı daha yüksek, OCsuz hzi de 200hz.Yani verilecek fazla paraya değer.
Tamamdır hocam arada fiyat farkına net değer o zaman siz kaç paraya almıştınız

Tamamdır hocam arada fiyat farkına net değer o zaman siz kaç paraya almıştınız
aynı 10.779a aldım.Ben aldıktan sonra webe özel 600tl indirim geldi ama ben zaten mağazadan alacaktım çok da üzmedi 600 lira.1600 olsa üzerdi :D
Kasım indirimlerinde 9700e düşmüştü en düşük o fiyatını gördüm ben.Bir daha öyle düşeceğini sanmıyorum.

URL unfurl="true"]https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html[/URL]
Aql5a daki parlaklık ve kontrast oranı daha iyi hz den daha önemli benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı 10.779a aldım.Ben aldıktan sonra webe özel 600tl indirim geldi ama ben zaten mağazadan alacaktım çok da üzmedi 600 lira.1600 olsa üzerdi :D
Kasım indirimlerinde 9700e düşmüştü en düşük o fiyatını gördüm ben.Bir daha öyle düşeceğini sanmıyorum.
Webten söyleyip mağazadan alabiliyoruz demi ya yoksa bende mağazadan alıcam

Haydaaa bekledim o kadar indirim gelir diye gelmemiş üzdü

Hocam AOC Q27G4ZR modeliyle bunun arasında kaldım ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,597
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri