GUSE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
İmzadaki sisteme sadece ekran kartı gelecekse ben 5070ti + 2K IPS monitör çekerdim. İşlemci ve diğer parçalar zaten bir hayli yeterli. Oledin size gelmesi için sistemin tam olup fantazi arıyor olmanız lazımdı da sizde o yokOledde maşallah hocam 5070 parasıdeğer görüntü anlamında ama kararsız kaldım duallerde ilgimi çekiyor yada 9070 XT 5070 ti karar verip alacağım yanına 2k monitör çekicem ama karar vermek güç merak etmiyor değilim oledleri de

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir kere para vereceğinizi unutmayın her sene monitör değiştirmiyorsanız bir kez oled alınır yanmadığı sürece baya bir kullanırsınız. Sistemi değiştirsenizde 2Kda oled zaten her türlü işinizi görür gidip 6080 takmak istemezsenizOledde maşallah hocam 5070 parasıdeğer görüntü anlamında ama kararsız kaldım duallerde ilgimi çekiyor yada 9070 XT 5070 ti karar verip alacağım yanına 2k monitör çekicem ama karar vermek güç merak etmiyor değilim oledleri de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe çıkarsa sorun değilde monitöre 15 k üstü vermek ne bileyim içime sinmiyor ekran kartına harçlarım 50 k da olsa 100 k da köküne kadar harcarım bilemiyorum ya