Yardım 4k dual-2k oled sizce ne almalıyım ?

hiç kullanmadım da fiyatlar aşırı pahalı duruyor onun yerine upgrade edip 2 k monitör alasım var :D bilemedim dual de işimi görür ama oled de oled oled diyorlar başka bir şey demiyorlar neyi var bu oledin merak etmiyor değilim
Herhangi bir tv mağazasında oledlere bakınca anlamanız gerekiyor aslında renkleri güzel tepkime süresi düşük. Bu yüzden pahalı zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen etiketleyemiyon @İgito al ben atıyom kendime
Bırak ya büyük İ olan hesaplar etiketlenmiyor

9060 xt ekran kartım var fakat 5070 ti yada 9070 xt ye upgrade etcem fakat upgrade i erteleyip diyorum ki 2k oled yada 4k dual monitör alsam mı ? Verim alabilir miyim oled mi daha iyi yoksa ıps mi ? Fps oyunları oynuyorum ağırlıklı 9060 xt de kalsam bahsettiğim monitörlerde verim alamaz mıyım ?
Net 2k oled al.

Marka model yok mu öneri tamam alayım da ne alayım mesela 🤣
samsung g6 oled vardı

1756669660549.webp

Dual de gözüme aoc çarpıyor 17 k fiyatı sanırım iyi mi paneli vesairesi acaba oledde fikrim yok bu oledin babası samsung dur diye düşünüyorum.

9060 xt ekran kartım var fakat 5070 ti yada 9070 xt ye upgrade etcem fakat upgrade i erteleyip diyorum ki 2k oled yada 4k dual monitör alsam mı ? Verim alabilir miyim oled mi daha iyi yoksa ıps mi ? Fps oyunları oynuyorum ağırlıklı 9060 xt de kalsam bahsettiğim monitörlerde verim alamaz mıyım ?
Oled mükemmel bir şey. Yapacağın upgrade değmez ekran kartı tarafında. Ama oled bambaşka. Hep ips kullandım. Oled’e geçince başka bir dünyaya açıldım. Bir daha asla oledden dönmem zorunda kalmadıkça.

Dual de gözüme aoc çarpıyor 17 k fiyatı sanırım iyi mi paneli vesairesi acaba oledde fikrim yok bu oledin babası samsung dur diye düşünüyorum.
Oledin babası asus

Marka model yok mu öneri tamam alayım da ne alayım mesela 🤣
20k’ya yok. Çıkman lazım.

Oled mükemmel bir şey. Yapacağın upgrade değmez ekran kartı tarafında. Ama oled bambaşka. Hep ips kullandım. Oled’e geçince başka bir dünyaya açıldım. Bir daha asla oledden dönmem zorunda kalmadıkça.

Oledin babası asus
Var mı marka model önerisi

Geri