Yardım 4k dual-2k oled sizce ne almalıyım ?

Ben Asus rog strix xg27aqdmg kullanıyprum. Stoklarda olsa onu önerirdim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: GUSE
Her zaman oled.

280 Hz yetmez yada macera aramayıp 240 Hz üzeri 2k IPS mi alsam?
Oled'e bütçeniz yetiyorsa oled olması daha mantıklı olur tepkime süresi açısından FPS oynadığınızı hatırlıyorum yanılmıyorsam. 240 HZ Oled 0.03ms bir cihaz aldığınızda IPS'e göre daha düşük gecikme alırsınız. Renk kaliteside keza o denkli artacaktır. Bütçe yoksa fantaziye gerek yok 2K 240hz sağlam panelli bir şey almanız yeterli.

Her zaman oled.
Oledde maşallah hocam 5070 parası 🤣 değer görüntü anlamında ama kararsız kaldım duallerde ilgimi çekiyor yada 9070 XT 5070 ti karar verip alacağım yanına 2k monitör çekicem ama karar vermek güç merak etmiyor değilim oledleri de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oled'e bütçeniz yetiyorsa oled olması daha mantıklı olur tepkime süresi açısından FPS oynadığınızı hatırlıyorum yanılmıyorsam. 240 HZ Oled 0.03ms bir cihaz aldığınızda IPS'e göre daha düşük gecikme alırsınız. Renk kaliteside keza o denkli artacaktır. Bütçe yoksa fantaziye gerek yok 2K 240hz sağlam panelli bir şey almanız yeterli.
Bütçe çıkarsa sorun değilde monitöre 15 k üstü vermek ne bileyim içime sinmiyor ekran kartına harçlarım 50 k da olsa 100 k da köküne kadar harcarım bilemiyorum ya

Geri