Sanctum
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Paran varsa rog swift bak. Yoksa odyssey g6 yapıştır.Var mı marka model önerisi
Paran varsa rog swift bak. Yoksa odyssey g6 yapıştır.Var mı marka model önerisi
Bende IPS VG259QM var sistemi yenileyince monitör değiştirmedim. İşimi görüyor yeterli düzeyde 1080p IPS.Sizde ne monitör var hocam
bende sıradan 144hz 1080p 27" aoc varSende ne monitör var dı Aynalı
280Kaç hz
eyw sonunda etiketleyebiliyon
Adın aynalıya çıktıbende sıradan 144hz 1080p 27" aoc var
Adın aynalıya çıktı![]()
Oled'e bütçeniz yetiyorsa oled olması daha mantıklı olur tepkime süresi açısından FPS oynadığınızı hatırlıyorum yanılmıyorsam. 240 HZ Oled 0.03ms bir cihaz aldığınızda IPS'e göre daha düşük gecikme alırsınız. Renk kaliteside keza o denkli artacaktır. Bütçe yoksa fantaziye gerek yok 2K 240hz sağlam panelli bir şey almanız yeterli.280 Hz yetmez yada macera aramayıp 240 Hz üzeri 2k IPS mi alsam?
Oledde maşallah hocam 5070 parasıHer zaman oled.
Bütçe çıkarsa sorun değilde monitöre 15 k üstü vermek ne bileyim içime sinmiyor ekran kartına harçlarım 50 k da olsa 100 k da köküne kadar harcarım bilemiyorum yaOled'e bütçeniz yetiyorsa oled olması daha mantıklı olur tepkime süresi açısından FPS oynadığınızı hatırlıyorum yanılmıyorsam. 240 HZ Oled 0.03ms bir cihaz aldığınızda IPS'e göre daha düşük gecikme alırsınız. Renk kaliteside keza o denkli artacaktır. Bütçe yoksa fantaziye gerek yok 2K 240hz sağlam panelli bir şey almanız yeterli.