Hocam mesela ekran kartını takarken ortadan mı bastırmak lazım ?SSD'nin altındaki uzun slota takacaksın, ucunda mandal var belki o kapalıdır buradan net göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
he girmiyor diyorsun, gücü ortaya uygulayacaksın, uca/sağa doğru değil.
Evet, orta hatta biraz sola gibi, sağa doğru sokarsan mandal önce kapanır kitlenir hareket ettiremezsin hatta bazen sıkışıyor çıkartmak zor oluyor, öyle ucunu bile kırabilirsin. parelel olarak ortadan güç uygula sonra tık diye ses gelecek her taraf eşit girsin.Hocam mesela ekran kartını takarken ortadan mı bastırmak lazım ?
Ben ilk baş takarken her zaman sağ kenarından baskı uyguluyorum hata mı yapıyorum ?
Her zaman gelmiyor mandal kapandıysa ve sol da girdiyse sorun yok.Tık diye bir ses gelmedi ama oldu gibi
Benim anakart msi pro x870-P olduğu için fotoğrafta çizdiğim yer ekran kartım RTX 5080 EXG olduğu için söktüğüm zamanlar biraz zor takıyorum hocam temas etmeyebiliyor DP kablosuna güç veremiyor veya yanlış taktığımdan dolayı da öyle olabilir sence ne olabilir sorun ?şöyle bir video da atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her zaman gelmiyor mandal kapandıysa ve sol da girdiyse sorun yok.
Oraya değiyor diyorsunuz? Ekran kart modelinin yüksekliği girmesini engellememelidir. Anakarttan 75 w geliyor, DP portunun çalışmasını engelleyeceğini düşünmüyorum ve bende ekran kartı tam takılı olmamasına rağmen kullanan vakalarda gördümBenim anakart msi pro x870-P olduğu için fotoğrafta çizdiğim yer ekran kartım RTX 5080 EXG olduğu için söktüğüm zamanlar biraz zor takıyorum hocam temas etmeyebiliyor DP kablosuna güç veremiyor veya yanlış taktığımdan dolayı da öyle olabilir sence ne olabilir sorun ?