❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ RX 9070XT 36299 TL

"Adın çıkmış dokuza inmez sekize" sözü tam anlamıyla AMD için söylenmiş sanırım :)
Adamlar ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak :)
12-13 yıldır AMD kullanıyorum, orta segmentte her zaman da AMD kullanacağım, ta ki bir gün 4K oyun oynamak için 5090 seviyesi bir kart alana kadar

BF6 da bir sıkıntı olduğu belli zaten son güncellemelerde bunu belirtmişler. Bir sürü insan hata alıyor. Ama forza konusuna katılmıyorum. Bende RTX4060 varken Forza 4-5 oyunlarını saatlerce oynadım bir kere bile siyah ekran almadım yada çevremde alan birini duymadım. Yazılım dlss vs. her konuda nvidia üstün AMD zaten işin o tarafını çözebilse bu fiyatlara satılmaz.
Sorun var sende olmaması olmadığı anlamına gelmiyor forumları dolaş forza oynayan insanların sorun yaşadığını görürsün. AMD yazılım işinin çoğunu çözdü bu fiyata satılmasının sebebi de kötü olduğu için değil rekabet olduğu için amd'den başka üretici olmasa 9070xt 46k olurdu sorun falan fark etmeden. Şirketlerin tek amacı para kazanmak.

Sorun var sende olmaması olmadığı anlamına gelmiyor forumları dolaş forza oynayan insanların sorun yaşadığını görürsün. AMD yazılım işinin çoğunu çözdü bu fiyata satılmasının sebebi de kötü olduğu için değil rekabet olduğu için amd'den başka üretici olmasa 9070xt 46k olurdu sorun falan fark etmeden. Şirketlerin tek amacı para kazanmak.
Nvidia yazılım olarak daha iyi olduğu ve dlss olsun frame gen olsun daha üstün olduğu için daha pahalıya satılıyor. AMD bunları çözebilmiş olsa dediğin fiyatlara satılabilirdi. Ayrıca yapay zeka tarafındada Nvidia açık ara önde gelecekte fark bu sebepten kapanmaz. Sırf CUDA için bile Nvidia her zaman önde olur.

9070 xt ile 5070 arasında kararsız kalıyorum sizce hangisi?
Aynı modeli kullanıyorum nitro plus tavsiye ederim. 5070 dengi 9070
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BF6 genel olarak sıkıntılı amd kartlarda , mesela forza oyunlarında sürekli çöküyor nvidia kartlar böyle sorunlar yaşanabiliyor.
Biraz önce kapadım bf6 hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Nvidia yazılım olarak daha iyi olduğu ve dlss olsun frame gen olsun daha üstün olduğu için daha pahalıya satılıyor. AMD bunları çözebilmiş olsa dediğin fiyatlara satılabilirdi. Ayrıca yapay zeka tarafındada Nvidia açık ara önde gelecekte fark bu sebepten kapanmaz. Sırf CUDA için bile Nvidia her zaman önde olur.
Hayır fiyatının yüksek olmasının tek sebebi rekabet. Fsr4 ile dlss4 nerdeyse eşitlendi görüntü kalitesi ve performans olarak , frame gen olarakta MFG harici bir avantajı yok , cuda ve diğer nvidia özellikleri nvidiayı daha önce çıkarıyor ama nvidianın genel olarak pahalı olmasının sebebi önceden tekel olmasıydı. Bu dediklerim gaming özellikleri için geçerli yoksa tonlarca özellik olduğunu biliyorum. Nvidia daha iyi diye pahalı değil tekel olduğu için pahalı (daha iyi olduğunu biliyorum ama pahalı olmasının asıl sebebi bu değil) , amd de tekel olduklarını bildikleri için aynı performansta kartı benzer özellikler ile -10k ucuza satıyorlar ki kendileri de tercih edilsin ki öyle de oldu 9070xt/9060xt , 5060 ti/5070 ten daha çok satmıştı en son , şu an durumlar nasıl bilemiyorum.

"Adın çıkmış dokuza inmez sekize" sözü tam anlamıyla AMD için söylenmiş sanırım :)
Adamlar ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak :)
12-13 yıldır AMD kullanıyorum, orta segmentte her zaman da AMD kullanacağım, ta ki bir gün 4K oyun oynamak için 5090 seviyesi bir kart alana kadar
En tepe kartlardan 5090 suprim liquid de kullandım şimdi 9070 xt kullanıyorum. Gram pişman değilim. 5090 fiyatının ederi bir kart değil aynı şekilde 5080 de öyle. Kısaca 9070 xt şu an piyasada f/p rakipsiz. Eğer şu an performansa göre fiyat eşitlemesi yapacaksak 9070 xt'nin olması gereken fiyat bandı 5070ti civarı olmalı.

Ben kullandım en tepe kartlardan 5090 suyprim liquid de kullandım şimdi 9070 xt kullanıyorum. Gram pişman değilim. 5090 fiyatının ederi bir kart değil aynı şekilde 5080 de öyle. Kısaca 9070 xt şu an piyasada f/p rakipsiz
Aynen. 9070 xt den cok memnunum. Oncesinde 7900 Gre den de ayni şekilde.
Ama içimde 4k oyun oynamak isteği var. Evet 5090 4k oyunda bile vram de 20 gb yi geçmiyordur.
Ama birgün o hırsımı almam lazım 😀
Hiç Nvidia kullanmadım, kendimi o güne saklıyorum

Hayır fiyatının yüksek olmasının tek sebebi rekabet. Fsr4 ile dlss4 nerdeyse eşitlendi görüntü kalitesi ve performans olarak , frame gen olarakta MFG harici bir avantajı yok , cuda ve diğer nvidia özellikleri nvidiayı daha önce çıkarıyor ama nvidianın genel olarak pahalı olmasının sebebi önceden tekel olmasıydı. Bu dediklerim gaming özellikleri için geçerli yoksa tonlarca özellik olduğunu biliyorum. Nvidia daha iyi diye pahalı değil tekel olduğu için pahalı (daha iyi olduğunu biliyorum ama pahalı olmasının asıl sebebi bu değil) , amd de tekel olduklarını bildikleri için aynı performansta kartı benzer özellikler ile -10k ucuza satıyorlar ki kendileri de tercih edilsin ki öyle de oldu 9070xt/9060xt , 5060 ti/5070 ten daha çok satmıştı en son şu an durumlar nasıl bilemiyorum.
Apple Samsung misali.
Aynen. 9070 xt den cok memnunum. Oncesinde 7900 Gre den de ayni şekilde.
Ama içimde 4k oyun oynamak isteği var. Evet 5090 4k oyunda bile vram de 20 gb yi geçmiyordur.
Ama birgün o hırsımı almam lazım 😀
Hiç Nvidia kullanmadım, kendimi o güne saklıyorum
Ben kullandım hd5850-gtx760-gtx780-gtx1070-gtx1080ti-3080-3090-6900xtx-4080-4090-5090 kesinlikle eksik kalmıyorsun ve 4k performansı 9070xt'de kötü değil. Bu nesilde AMD olmuş bir sonraki nesilde çok daha iyi olur.

bu paraya alınmaz
Fiyat fena değil her türlü alınır 33.5 ben aldım 1 ay kadar önce vatandan nitro + 9070 xt nin en iyi kartlarından piyasası bu maalesef 31k 32k ya alt modelleri var tercih meselesi ama bütçe var ise pişman etmez
Battlefield 6 meselesini bende merak ettim yeni aldım oyunu yarın bir deneyeceğim ama böyle bir konuya ilk denk geliyorum ilginç .

Fiyat fena değil her türlü alınır 33.5 ben aldım 1 ay kadar önce vatandan nitro + 9070 xt nin en iyi kartlarından piyasası bu maalesef 31k 32k ya alt modelleri var tercih meselesi ama bütçe var ise pişman etmez
Battlefield 6 meselesini bende merak ettim yeni aldım oyunu yarın bir deneyeceğim ama böyle bir konuya ilk denk geliyorum ilginç .
Taksitleri bile kaldırmışlar, 33K'dan da satıldı bu kart. İllaki piyasa koşulları falan da, ne oldu yani bi' kaç hafta önce de 35K'ya sattılar.
Tamamen söylentileri satın alıyolar, yoksa ellerinde yok değil!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri