falanfilanuyesi
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
Mor rengi stokta var görünüyor, alacaktım ama vazgeçtim.Çok iyi fiyat valla keşke kaçırmasaydım
Mor rengi stokta var görünüyor, alacaktım ama vazgeçtim.Çok iyi fiyat valla keşke kaçırmasaydım
Şuan gözükmiyor galibaMor rengi stokta var görünüyor, alacaktım ama vazgeçtim.
Yeni almışlar evet.Şuan gözükmiyor galiba
hocam ben aldım ama kafam karışık saadece fşyatından dolayı aldım samsung telefon kullanıyorum ve 2020 matepadim var ama işlemcşisi vew özellikle fiyatı yüzünden aldım tıp okuyorum kaleminide alırsam güzel bir upgrade olabilir gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz 3 taksit garanti şile 850 lirada bonus verdi beğenmezsem iade edeceğimŞuan gözükmiyor galiba
Hocam sim de takılan model bu baya kullanışlı bir tablet, tıp için güzel bir tablet bence kasma donma sorunları yok en az 5 sene götürürhocam ben aldım ama kafam karışık saadece fşyatından dolayı aldım samsung telefon kullanıyorum ve 2020 matepadim var ama işlemcşisi vew özellikle fiyatı yüzünden aldım tıp okuyorum kaleminide alırsam güzel bir upgrade olabilir gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz 3 taksit garanti şile 850 lirada bonus verdi beğenmezsem iade edeceğim
hocam valla 60 hz olması ve samsung kullandığım için apple ekosistem nimetlerinden faydalanamıycak olmak üzüyor ayriyetten elimde bir tablet daha var ne yapacağım bilmiyorum gelince göreceğim ayrıyetten kelm vesaire ile biraz dah masraf olacağa benzior bakalım hayırlısıHocam sim de takılan model bu baya kullanışlı bir tablet, tıp için güzel bir tablet bence kasma donma sorunları yok en az 5 sene götürür
telefon gibi arama kabul ediyor muStokta var alacak olan alsın şahsen ihtiyacım yok olsa alırdım, tabletler yerine göre güzel gidiyor ama pahalı geliyor bana.
Hayır. Yalnızca hücresel internet için işe yarar, telefon gibi arama yapılamaz veya alınamaz.telefon gibi arama kabul ediyor mu
esim varmış hocam heralde sadece zaten eğer arama olsa direk alıcaktım ama yokmuşHayır. Yalnızca hücresel internet için işe yarar, telefon gibi arama yapılamaz veya alınamaz.
Bilinen markalardaki sim destekli hiçbir tablet telefon maksatlı kullanılamıyor, bende zamanında çok araştırmıştım.esim varmış hocam heralde sadece zaten eğer arama olsa direk alıcaktım ama yokmuş
Stok geldi hocam çekebilirsin istiyorsan.Çok iyi fiyat valla keşke kaçırmasaydım