❌İndirim Bitti! Ipad Air M2 128GB WIFI+ Cellu.11''Liquid Retina Ekran 21.786TL

Şuan gözükmiyor galiba
hocam ben aldım ama kafam karışık saadece fşyatından dolayı aldım samsung telefon kullanıyorum ve 2020 matepadim var ama işlemcşisi vew özellikle fiyatı yüzünden aldım tıp okuyorum kaleminide alırsam güzel bir upgrade olabilir gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz 3 taksit garanti şile 850 lirada bonus verdi beğenmezsem iade edeceğim

hocam ben aldım ama kafam karışık saadece fşyatından dolayı aldım samsung telefon kullanıyorum ve 2020 matepadim var ama işlemcşisi vew özellikle fiyatı yüzünden aldım tıp okuyorum kaleminide alırsam güzel bir upgrade olabilir gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz 3 taksit garanti şile 850 lirada bonus verdi beğenmezsem iade edeceğim
Hocam sim de takılan model bu baya kullanışlı bir tablet, tıp için güzel bir tablet bence kasma donma sorunları yok en az 5 sene götürür

Hocam sim de takılan model bu baya kullanışlı bir tablet, tıp için güzel bir tablet bence kasma donma sorunları yok en az 5 sene götürür
hocam valla 60 hz olması ve samsung kullandığım için apple ekosistem nimetlerinden faydalanamıycak olmak üzüyor ayriyetten elimde bir tablet daha var ne yapacağım bilmiyorum gelince göreceğim ayrıyetten kelm vesaire ile biraz dah masraf olacağa benzior bakalım hayırlısı

Stokta var alacak olan alsın şahsen ihtiyacım yok olsa alırdım, tabletler yerine göre güzel gidiyor ama pahalı geliyor bana.

Geri