19fenerlibey07
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Millet ihtiyacı olmadığı halde bir iki lira kar için pusuya yatmış. Şaka gibi milletiz 
Stokları sen mi giriyon kardeş sürekli saat verip duruyon18.10'den beri stok yok. Bugünlük bitti gibi. Kampanya bitmediyse yarın 08.30-09.30, 13.00-13.00, 16.30-16.45, 18.00-18.30 ve bir ihtimal 19.30-20.00 arasında takip edebilirsiniz.
Bugün stok gördüğüm saatler 08.45-09.15 arasında da alan oldu galiba 13.15, 16.30, 16.45, 18.10. N11, Amazon ve Pazarama.
sadece 1-2k kar değil vade farksız 6 taksitle aldığını düşün ayda 1500 civarı ödeyecek 10k ya rahat satar şimdiden eline 10k geçiyor. MantıklıMillet ihtiyacı olmadığı halde bir iki lira kar için pusuya yatmış. Şaka gibi milletiz![]()
Dün 19.45-20.00 gibi stok gelmişti alan oldu ama bugün 18'den beri eklemediler. Bu fiyattan satmak için ayırdıkları gri ve mavi renk stokları bitti gibi. Yeşil de bitmiş olabilir. Bugün yarın bu kampanya biter diye düşünüyorum. Dün 20'den 00'a kadar takip ettim stok girmediler. Gece amazona stok girebilir belki. Takip etmek size kalmış.Denemenin anlamı yok mu bugün
kendilerince ihtiyacı olanların alması için bir yöntem geliştirmişler hocam ama yukarıda yazmış işte arkadaşlar adam 5 tane almış sarı sitede satıyor. Öğrencilerde sabahtan beri f5 atıyor burada. Amazon konusunda yine aynı şey... Bu fiyatlama davranışının bozulması ve ahlaksızlık kara borsacılığa yol açıyor. Venezüela örneği orada duruyor.Bu ürün özelinde konuşuyorum 3-4 taneden fazla stok girmiyorlar toplu çekebilen yoktur takip edip sürekli farklı saatlerde almışlardır iki gün önce trendyol teknosa satıcısı stok girişi gayet iyiydi yayıldıkça stok bitiş hızı hızlandı bence 1-2 den fazla alan anca iki gün önce almıştır. Amazonda ki stok girişi fazlaydı sanki iki üç gün önce belki odur
Teknosa aslında doğrusunu yapıyor toplu çektirmeye izin vermiyor bu şekilde ama garip bir stok girişi saati dakikası yok ve sadece 3 platformda yapıyor
Ben girseydim almayan kalmazdı.Stokları sen mi giriyon kardeş sürekli saat verip duruyon
Son yeşil ödeme kısmında gitti valla çok üzüldüm sağlık olsun nasipte yokmuşDün 19.45-20.00 gibi stok gelmişti alan oldu ama bugün 18'den beri eklemediler. Bu fiyattan satmak için ayırdıkları gri ve mavi renk stokları bitti gibi. Yeşil de bitmiş olabilir. Bugün yarın bu kampanya biter diye düşünüyorum. Dün 20'den 00'a kadar takip ettim stok girmediler. Gece amazona stok girebilir belki. Takip etmek size kalmış.
Foto atanlar oldu sorunsuz ulaşmışTeslim alan var mı arkadaşlar, var mı bir sorun