❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Anladığım kadarıyla sabah saatlerinde trendyol pazarama indirime giriyor aksama doğeu n11 ve amazon

18.10'den beri stok yok. Bugünlük bitti gibi. Kampanya bitmediyse yarın 08.30-09.30, 13.00-13.00, 16.30-16.45, 18.00-18.30 ve bir ihtimal 19.30-20.00 arasında takip edebilirsiniz.
Bugün stok gördüğüm saatler 08.45-09.15 arasında da alan oldu galiba 13.15, 16.30, 16.45, 18.10. N11, Amazon ve Pazarama.
Stokları sen mi giriyon kardeş sürekli saat verip duruyon

Denemenin anlamı yok mu bugün
Dün 19.45-20.00 gibi stok gelmişti alan oldu ama bugün 18'den beri eklemediler. Bu fiyattan satmak için ayırdıkları gri ve mavi renk stokları bitti gibi. Yeşil de bitmiş olabilir. Bugün yarın bu kampanya biter diye düşünüyorum. Dün 20'den 00'a kadar takip ettim stok girmediler. Gece amazona stok girebilir belki. Takip etmek size kalmış.

Bu ürün özelinde konuşuyorum 3-4 taneden fazla stok girmiyorlar toplu çekebilen yoktur takip edip sürekli farklı saatlerde almışlardır iki gün önce trendyol teknosa satıcısı stok girişi gayet iyiydi yayıldıkça stok bitiş hızı hızlandı bence 1-2 den fazla alan anca iki gün önce almıştır. Amazonda ki stok girişi fazlaydı sanki iki üç gün önce belki odur
Teknosa aslında doğrusunu yapıyor toplu çektirmeye izin vermiyor bu şekilde ama garip bir stok girişi saati dakikası yok ve sadece 3 platformda yapıyor
kendilerince ihtiyacı olanların alması için bir yöntem geliştirmişler hocam ama yukarıda yazmış işte arkadaşlar adam 5 tane almış sarı sitede satıyor. Öğrencilerde sabahtan beri f5 atıyor burada. Amazon konusunda yine aynı şey... Bu fiyatlama davranışının bozulması ve ahlaksızlık kara borsacılığa yol açıyor. Venezüela örneği orada duruyor.

Dün 19.45-20.00 gibi stok gelmişti alan oldu ama bugün 18'den beri eklemediler. Bu fiyattan satmak için ayırdıkları gri ve mavi renk stokları bitti gibi. Yeşil de bitmiş olabilir. Bugün yarın bu kampanya biter diye düşünüyorum. Dün 20'den 00'a kadar takip ettim stok girmediler. Gece amazona stok girebilir belki. Takip etmek size kalmış.
Son yeşil ödeme kısmında gitti valla çok üzüldüm sağlık olsun nasipte yokmuş

Teslim alan var mı arkadaşlar, var mı bir sorun
IMG_20251213_143329.webp

Kargo bugün geldi. Pazarama+Teknosa kombinasyonu ile 20 saatte teslim şaşırttı. Alacaklara bol şans konuyu açan arkadaşa da teşekkürler.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Alsatçılar şu forumdan uzak dursa keşke ihtiyacı olanların hakkını yiyorsunuz aw ders çalışcam almışken adam akıllı bi tablet alayım diyorum yok alsatçılara yetişemiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,888
Üyeler
187,583
Son üye
viensoft
Geri