🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Belli ki okuduğunu anlamada da büyük bir problemin var.Sırf iki üç laf edebilmek için profilime ve açtığım konulara girmişsin ve iki laf edeyim derken şu an kendinide iyice rezil ediyorsun, birde yasak dostum yazmış.😂

Pudra şekeri çeke çeke nirvanayamı ulaştın oğlum, bu ne kafa?
Arabada pudra şekeri içen abimiz sizden değil miydi olm hahahaha.Hak yemek milyon dolarlık şirkete karşı olunca helal mi oluyor ayrıca,kaçak film izleyerek yaptığın tam olarak bu çünkü

Bedava vatandaşlık verseler vatandaş olma şartı hristiyan olmak olsa onu bile yapacak kişiler burda ahkam kesiyor.

Şeriattan kaçıp kâfir Avrupa ve Amerika'ya gittiler ya işte. Müslümanların en mutlu olduğu ülkelerin Irak, Yemen, Suriye, Sudan... olduğunu iddia eden yoktur herhalde.

Arabada pudra şekeri içen abimiz sizden değil miydi olm hahahaha.Hak yemek milyon dolarlık şirkete karşı olunca helal mi oluyor ayrıca,kaçak film izleyerek yaptığın tam olarak bu çünkü
Kaçak filmin lafını yapıyor.Oğlum komedisiniz lan.

180 cm olanı 999 TL, bence o alınmalı, çok daha güzel duruyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi filmlerdeki gibi olanlar daha güzel bir ambiyans veriyor ortama, gür ve uzun yapraklı olanlar.

Bedava vatandaşlık verseler vatandaş olma şartı hristiyan olmak olsa onu bile yapacak kişiler burda ahkam kesiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin akpye oy veren aile üyelerin çekiyor gibi, sende onlara dahilsin belli ki yazdıklarından belli oluyor.
Akp'den vurmaya çalıştı orayıda başaramadı.Bu kadar aynı zekada insanı toplasa toplasa ben toplayabilirdim zaten.Birisi gülelim diye attığını düşündüğüm fotoğrafı atar birisi kaçak sitenin muhabbetini yapar birisi ise akpden vurmaya çalışır.

1765652590013.webp

1765652596210.webp

180cm olan ağaçtan aldım 999tldi.
teşekkürler konu için.

Şeriattan kaçıp kâfir Avrupa ve Amerika'ya gittiler ya işte. Müslümanların en mutlu olduğu ülkelerin Irak, Yemen, Suriye, Sudan... olduğunu iddia eden yoktur herhalde.
Bu konuda yorum yapmayacaktım fakat bahsettiğin Avrupa ve Abd'nin refah içinde yaşama sebebinin sağ tarafta yazdığın ülkelerde yaptıkları soykırımlar, çıkardıkları iç savaşlar, sömürdükleri yer üstü ve yer altı kaynaklar olduğunu farkındasındır diye düşünüyorum. Konuyu buraya getirmeye gerek yok anlamsız olur çünkü. Bu insanların zenginliğini çalıp avrupaya götürüp sonrada üstüne adamlar istikrar kazanmasın diye ülkelerinde iç savaş çıkarıp durursan çok normal bu tarz göç dalgaları. Bunun müsebbibi 'özgürlükçü hristiyanlar'.

Konudaki paylaşım hiçbir dinle ilgili bir paylaşım olmamasına rağmen herkes gelmiş. Yılbaşı, yeni yılın gelişini isteyen istediği gibi kutlar. Kimsenin hayat tarzına karışamazsınız.
Kendi adıma konuşuyorum, eğer Müslüman ise tatlı bir dille uyarmak benim zorunluluğumdur. Tüm müslümanlar için aynı şey geçerli. Bizim dinimizin (Müslümanların) zaten bir çok güzel özel günleri var. Böyle saçmalıklara hiç gerek yok. Önceden de dediğim gibi "Kim bir kavme benzerse, onlardan olur." (Ebû Dâvûd, Libâs, 4/4031). O yüzden kutlayan kişi Müslüman ise ben uyarırım, beni dinlemez ise içimden hatasının farkına varması için dua ederim. Olay bu. Orana bura sok diyen arkadaşlara da bir şey diyemiyorum herkese nasıl davranırlarsa herkeste onlara öyle davranır. Saygılar.

Binlerce yıllık türk milletinin düştüğü düşündüğü duruma bak adam müslümanlıkla hristiyanlığı karşılaştırıyor.Sanane ulan isteyen istediğini alsın istediğini yapsın bunun kime zararı var.Kurucu önder ATATÜRK sayesinde laik bir ülkede özgürce yaşıyoruz ,ne kadar özgür orası tartışılır, ancak ufacık da olsa elindekinin kıymetini bilmeyen milyonlar var tek bildikleri bıdır bıdır konuşmak azıcık tarihe bakın da geleneklerinizden sapmayın git de bir bak tarihine böyle bir geleneğin kaç yıl öncesinde türk milletinde olduğunu her şeyi dine bağlamayın bağlıyorsanız da kendi içinizde yaşayın kimin ne yaptığı sizi zerre ilgilendirmiyor herkes dinini kendine yaşasın sapmamanız gereken tek nokta türk olduğunuz araplaşmaya o kadar meyillisiniz ki din üzerinden bunu işliyorsunuz.
Kolay gelsin kardeşim bizim bu koyunlara her şey müstahak

Olm size ne lan her halta ne atlıyonuz. İsteyen kutlar istemeyen kutlamaz. Gidin köşenizde ağlayın. Neyse ki 50 yıl sonra yüzde 10 luk bir azınlık olarak kalacaksınız. Ömür törpüsüsünüz, her konuya gelip atlıyoprsunuz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri