Çözüldü✓ Aşağıdaki FurMark sonuçlara sahip ekran kartı alınır mı

evet undervolt hem performanstan az kayıp hemde sıcaklıktan büyük kazanç sağlar burda default ayarlarda ise normal değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen yapma garantiye gönder bakımlarını yaptır
hiç masaüstünü kurmadan direkt garantiye mi göndereyim?

hocam sağlıklı ya sorun yok güç ayarını yapın çok isterseniz ama kartta bozukluk yok yani
psu 550w hocam güç ayarını yaparsam performans çok etki eder mi? yada fazla güç tüketir mi normale göre

psu 550w hocam güç ayarını yaparsam performans çok etki eder mi? yada fazla güç tüketir mi normale göre
hocam güç ayarını alman sana oyunlarda +50 fps sağlamaz performansını arttırır

hocam koltuk aldın mı bu arada ben exvega vesta aldım 6kya düşünce
hocam bu sene baya sıkıntıdayım yatak-makina-telefon vs vs derken ya spora yazılacaktım(110kgım) ya titanseat throne alacaktım tercihii spordan yana kullandım 14 günde iptal hakkım var yarın 6. gün memnunum şimdilik eğer iptal edersem koltuk alıcam

hocam bu sene baya sıkıntıdayım yatak-makina-telefon vs vs derken ya spora yazılacaktım(110kgım) ya titanseat throne alacaktım tercihii spordan yana kullandım 14 günde iptal hakkım var yarın 6. gün memnunum şimdilik eğer iptal edersem koltuk alıcam
çok iyi olmuş hocam o zaman ben de 3 aydır yapıyorum çok faydalı kesinlikle devam edin spora belki koltuk indirimi düşer

@xenk2626 hocam bu ürünün birebir değişim garantisi de varmış, bu ürünü satıcıya göndersem bakım yaparlar mı yada direkt değişim yaparlar mı
cok ıyı sıkıntı yok

bence kart bıraz sıcak calısıyor o fan devrıne gore
garantisi 2027 şubatta bitiyor, galax 4070s, fiyatı uygun gibi hocam, 21k

alıp garantiye göndersem bakım yaparlar mı?

Bu soğuk havada bu değerler çok yüksek hocam.
kasa kapalı şekilde test edilmiş hocam

@xenk2626 hocam bu ürünün birebir değişim garantisi de varmış, bu ürünü satıcıya göndersem bakım yaparlar mı yada direkt değişim yaparlar mı

söylediğim gibi garantiye gönder direkt yaparlar

Geri